ΑΡΣΕΝΑΛ

Έντονες αποδοκιμασίες για Βενγκέρ απ' τους οπαδούς της Άρσεναλ!

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

H ταπεινωτική ήττα με 3-0 απ' την Κρίσταλ Πάλας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις απ' τους οπαδούς της Άρσεναλ, οι οποίοι ζήτησαν επιτακτικά την απομάκρυνση του Αλσατού τεχνικού απ' τον πάγκο των "κανονιέρηδων". (VIDEOS)

O αγωνιστικός κατήφορος της Άρσεναλ δεν φαίνεται πως έχει τελειωμό. Οι "κανονιέρηδες" γνώρισαν νέα ταπεινωτική ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 απ' την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον στο -7 απ' την 4η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία, βέβαια, έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Όπως είναι λογικό, η νέα τραγική εμφάνιση των Λονδρέζων προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού φώναξαν συνθήματα κατά του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και των παικτών!

Το κλίμα είναι τεταμένο στο "στρατόπεδο" των "κανονιέρηδων", με τον Αλσατό τεχνικό να βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών. Το "Wenger Out" ηχεί την ατμόσφαιρα τόσο στα εντός έδρας όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, κερδίζοντας όλο και περισσότερους... συμμάχους.

Παρ' όλα αυτά, τα πάντα, σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Βενγκέρ, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη λήξη της σεζόν. Πρόθεση των διοικούντων την Άρσεναλ είναι η ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως, αν τελικά οι Λονδρέζοι μείνουν εκτός Champions League, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Δείτε τα VIDEOS:

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ