ΑΡΣΕΝΑΛ

Εκτός για δυο εβδομάδες ο Αρτέτα

Εκτός για δυο εβδομάδες ο Αρτέτα
Αρτέτα © EPA

Χωρίς τον αρχηγό Μικέλ Αρτέτα θα μείνει η Άρσεναλ για τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Οι μεταγραφές που ζήτησε ο Βενγκέρ και η ευκαιρία του Τζόελ Κάμπελ.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά στην Αγγλία και ήδη η Άρσεναλ μετρά τις πρώτες "πληγές", αφού ο Μικέλ Αρτέτα τραυματίστηκε σε μία μονομαχία με τον Ντεμπά Μπα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βενγκέρ είδε και τον Σανόγκο να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η ενίσχυση με 1-2 παίκτες είναι επιτακτική, από τη στιγμή που υπάρχουν υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Αγγλία.

Κάπου εδώ την εμφάνιση του έκανε εκ νέου το όνομα του Κώστα Μανωλά, τον οποίο δεν ξεχνά ο Αλσατός τεχνικός. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Βενγκέρ θέλει έναν αμυντικό και έναν ακόμα μέσο, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει πώληση ποδοσφαιριστή.

Αυτός μπορεί να είναι ο Λούκας Ποντόλσκι για τον οποίο ενδιαφέρεται η Γαλατάσαραϊ, αν και οι Τούρκοι τον θέλουν πακέτο μαζί με τον Τζόελ Κάμπελ (δίνει 26 εκ. ευρώ και για τους δυο).

Ο Βένγκερ, ωστόσο, υπολογίζει στον νεαρό πρώην άσο του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται από το επόμενο κιόλας ματς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ