ΑΡΣΕΝΑΛ

Έδιωξε πέντε η Άρσεναλ

Έδιωξε πέντε η Άρσεναλ

Ο Άρσέν Βενγκέρ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από το "Emirates" για πέντε ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ που είδαν τα συμβόλαιά τους να λήγουν.

Αμπού Ντιαμπί (μέσος), Τζακ Τζεμπ (μέσος), Όστιν Λίπμαν (επιθετικός), Μπράντον Ορμόντε-Ότεγουιλ (φουλ-μπακ) και Τζος Βίκερς (τερματοφύλακας) είναι τα πέντε πρόσωπα που αποχαιρέτησαν επίσημα την Άρσεναλ την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο λονδρέζικος σύλλογος.

Αναμφίβολα ο παίκτης που είναι γνωστός στο ευρύ κοινό είναι ο Αμπού Ντιαμπί, με τον 29χρονο μέσο να αποχωρεί ουσιαστικά από τους "κανονιέρηδες" λόγω προβλημάτων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τα δύο τελευταία χρόνια και είχαν ως αποτέλεσμα να έχει μόλις δύο εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα.

Έδιωξε πέντε η Άρσεναλ

"Ο Ντιαμπί αφήνει το σύλλογο μετά από 10 χρόνια μέσα στα οποία είχε 180 παρουσίες στην πρώτη ομάδα και σκόραρε 19 γκολ. Ένας απίστευτα ταλαντούχος μέσος, δυστυχώς το διάστημα που ήταν στο σύλλογο χτυπήθηκε από αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς", αναφέρει μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση η ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ