ΑΡΣΕΝΑΛ

Δίνει Κάμπελ η Άρσεναλ για Καρβάλιο

Δίνει Κάμπελ η Άρσεναλ για Καρβάλιο

Ο Ουίλιαμ Καρβάλιο της Σπόρτινγκ είναι ο μεγάλος στόχος της Άρσεναλ για το κέντρο και σκοπεύει να μειώσει το κόστος δίνοντας αντάλλαγμα τον Τζόελ Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν πρόκειται να κάνει καριέρα στην Άρσεναλ και το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι να αποτελέσει οριστικά παρελθόν.

Μπορεί να έκανε εξαιρετικό Μουντιάλ, όμως εν συνεχεία στο Λονδίνο δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά και τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Βιγιαρεάλ.

Δεν μαγεύει στο "κίτρινο υποβρύχιο", ενώ η Άρσεναλ έχει σχέδια για αυτόν, ελπίζοντας πως θα γλιτώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος των "κανονιέρηδων" για το κέντρο είναι ο Ουίλιαμ Καρβάλιο (μαζί με τον Σνιντερλέν της Σαουθάμπτον). Ο 23άχρονος διεθνής Πορτογάλος είναι λίγο ακριβός, απλά η Σπόρτινγκ έχει ρίξει τις απαιτήσεις κάτω από τα 30.000.000 ευρώ.

Η ομάδα του Λονδίνου σκοπεύει λοιπό να προτείνει τον Τζόελ Κάμπελ ως αντάλλαγμα, έτσι ώστε να μειώσει το κόστος. Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ δεν θέλουν τον Κοσταρικανό στο ρόστερ και είναι χαρακτηριστικό πως "όχι" στην παραμονή του ψηφίζει πάνω από το 70%.

Δίνει Κάμπελ η Άρσεναλ για Καρβάλιο
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ