ΑΡΣΕΝΑΛ

Δίνει 30.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για Τζάτζα!

Δίνει 30.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για Τζάτζα!

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε το "κόλπο γκρόσο" με έναν εκ των Μπενζεμά ή Καβάνι όμως ετοιμάζει αντεπίθεση τον Ιανουάριο παίρνοντας τον Σιμόνε Τζάτζα από τη Γιουβέντους. Διαβάστε αναλυτικά.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και βρήκε την Άρσεναλ με μόνο μία προσθήκη σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν (ο Τσεχ πήρε τη θέση του Στσέσνι κάτω από τα γκολπόστ), παρόλα αυτά η ομάδα του Λονδίνου δεν καταθέτει τα όπλα όσον αφορά στην ανάγκη ενίσχυσής της.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Guardian" ο Αρσέν Βενγκέρ είναι αποφασισμένος να μπει δυναμικά στο κόλπο των μεταγραφών τον Ιανουάριο και ο μεγάλος του στόχος είναι ο Σιμόνε Τζάτζα της Γιουβέντους.

FLORENCE, ITALY - SEPTEMBER 01:  Giorgio Chiellini and Simone Zaza react during an Italy training session at Coverciano on September 01, 2015 in Florence, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
FLORENCE, ITALY - SEPTEMBER 01: Giorgio Chiellini and Simone Zaza react during an Italy training session at Coverciano on September 01, 2015 in Florence, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τζάτζα βρέθηκε κάποια στιγμή κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Γιουβέντους, με τους "μπιανκονέρι" όμως να τον διατηρούν στο ρόστερ αφήνοντας αντίθετα τον Φερνάντο Γιορέντε να μετακομίσει στη Σεβίλλη

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "κανονιέρηδες" είναι διατεθειμένοι να δώσουν 30.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για να αποκτήσουν τον Τζάτζα, ενώ στον 24χρονο Ιταλό διεθνή επιθετικό θα προσφέρουν ένα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.000.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ