ΑΡΣΕΝΑΛ

Διαφωνεί με την κόκκινη στον Μαυροπάνο ο Βενγκέρ

FILE - In this Thursday, March 8, 2018 file photo Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy. Arsenal manager Arsene Wenger says he will leave the English club at the end of the season after more than 21 years in charge. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Βενγκέρ (AP Photo/Antonio Calanni, File) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ σχολίασε την αποβολή του Ντίνου Μαυροπάνου στο Άρσεναλ - Λέστερ και τόνισε πως δεν ήταν σωστή η απόφαση του ρέφερι.

Με δέκα παίκτες έμεινε η Άρσεναλ στο 15' του αγώνα με Λέστερ, καθώς ο Ντίνος Μαυροπάνος πήρε νωρίς νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια. Σε μια φάση, δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ιχεανάτσο έβαλε την κόντρα και στην προσπάθειά του να φύγει στην αντεπίθεση, ανατράπηκε από τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος μετά την κόκκινη που δέχτηκε από τον Γκρέιχαμ Σκοτ.

Μάλιστα, έγινε ο νεότερος παίκτης της εφετινής Premier League που δέχεται κόκκινη κάρτα. Ο Αρσέν Βενγκέρ πάντως διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, θεωρώντας πως θα έπρεπε να δείξει κίτρινη στον Έλληνα αμυντικό, τονίζοντας πως "διαφωνώ με την κόκκινη, διότι ο Χόλντινγκ μπορούσε να προλάβει τη μπάλα. Ο Μαυροπάνος δεν ήταν ο τελευταίος παίκτης".

AP Photo/Antonio Calanni, File

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ