ΑΡΣΕΝΑΛ

Δεν σνομπάρει το Europa League o Βενγκέρ

Δεν σνομπάρει το Europa League o Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως η Άρσεναλ θα πάρει στα σοβαρά το Europa League αν αποκλειστεί από τους "16" του CL ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως η Μπάγερν δεν θα βολευτεί με την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Άρσεναλ έχει "καλομάθει" τους οπαδούς της στην Ευρώπη αυτό τον αιώνα με 15 συνεχόμενες παρουσίες στους "16" του Champions League, όμως το σερί αυτό απειλείται από τον Ολυμπιακό που έχει στριμώξει στα σχοινιά τους Λονδρέζους μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές των ομίλων.

Ακόμα πάντως και να μείνουν εκτός συνέχειας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να τα "βάψουν μαύρα" σύμφωνα με τον Βενγκέρ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει για την διάκριση μέσω του Europa.

"Θα πάρουμε στα σοβαρά το Europa League αν παίξουμε εκεί, αν και έχουμε ακόμα πιθανότητες για το Champions League.

Νομίζω ότι υπάρχει υπερβολή στην Αγγλία για αυτή τη διοργάνωση καθώς τώρα παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο που είναι ουσιαστικά ίδιο με το να παίζουμε Πέμπτη-Κυριακή.

Δεν μπορώ να δω κάποια διαφορά. Υπάρχουν άφθονα παραδείγματα στην Πορτογαλία και την Ισπανία όπου οι ομάδες αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τη διοργάνωση και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Δεν σνομπάρει το Europa League o Βενγκέρ

Η Μπενφίκα είναι ένα παράδειγμα ενώ το έχει καταφέρει και η Σεβίλλη", τόνισε ο Αλσατός τεχνικός των "κανονιέρηδων", ο οποίος θεωρεί πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να "βολευτεί" με την ισοπαλία η Μπάγερν απέναντι στον Ολυμπιακό (με αυτό το αποτέλεσμα προκρίνονται αυτόματα και οι δύο στους "16" του Champions League αφήνοντας εκτός την Άρσεναλ):

"Εάν δεν νικήσει η Μπάγερν μπορεί και να βγει δεύτερη στον όμιλο καθώς πηγαίνουν στο Ζάγκρεμπ όπου μπορεί να χάσουν. Θα θέλουν να νικήσουν μπροστά στο κοινό τους.

Εντάσσεται στη θεωρία του μακιαβελισμού (στάση και πρακτική σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η άρση κάθε ηθικού φραγμού, μηχανορραφία και δολοπλοκία για την επίτευξη προσωπικών στόχων, ακόμα και άνομων) να νομίζει κανείς ότι θα χάσουν επίτηδες για να μας πετάξουν εκτός συνέχειας".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ