ΑΡΣΕΝΑΛ

BBC: Ανακοινώνει Έμερι η Άρσεναλ

PSG head coach Unai Emery gives directions to his team during his League One soccer match between Caen and Paris Saint-Germain at the Michel d'Ornano stadium in Caen, western France, Saturday, May 19, 2018. This is his last match with the PSG team. German coach Thomas Tuchel will replace him for the next season. (AP Photo/David Vincent)
Έμερι (AP PHOTO/DAVID VINCENT)

Η Άρσεναλ θα ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα την πρόσληψη του Ουνάι Έμερι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC. Ο 46χρονος Ισπανός θα αποτελέσει τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο "εκλεκτός" για τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ είναι ο Ουνάι Έμερι. Ο 46χρονος Ισπανός αποτελεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC την επιλογή της διοίκησης για να κοουτσάρει τους Λονδρέζους.

Παρότι φαβορί εμφανιζόταν να είναι ο Μικέλ Αρτέτα, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης επελέγη ο τέως προπονητής της Παρί Σεν-Ζερμέν. Στην ομάδα της Γαλλίας ο Ίβηρας κόουτς κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα κύπελλα σε δύο χρόνια.

Πριν πάει στους Παριζιάνους βρισκόταν στη Σεβίλλη, με την οποία κατέκτησε τρία διαδοχικά Europa League, από το 2014 μέχρι το 2016. Σύμφωνα με το BBC, μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η πρόσληψή του από τους "κανονιέρηδες".

Ο Βενγκέρ αποχώρησε από την Άρσεναλ ύστερα από 22 σεζόν, κατά τις οποίες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και επτά FA Cups.

(AP Photo/David Vincent)

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ