ΑΡΣΕΝΑΛ

Αυτοανακοινώθηκε στην Άρσεναλ ο Έμερι

PSG head coach Unai Emery stands up at the end of his last press conference of his League One soccer match between Caen and Paris Saint-Germain at the Michel d'Ornano stadium in Caen, western France, Saturday, May 19, 2018. This is his last match with the PSG team. German coach Thomas Tuchel will replace him for the next season. (AP Photo/David Vincent)
Έμερι (AP PHOTO/DAVID VINCENT)

Ο Ουνάι Έμερι αυτοανακοινώθηκε ως προπονητής της Άρσεναλ. Στην επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί, ανέβηκε φωτογραφία με φόντο το σήμα και το γήπεδο της ομάδας, ενώ εξέφρασε υπερηφάνεια που θα κοουτσάρει τους Λονδρέζους.

Πρόλαβε την Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός, που διαδέχεται τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας, ανακοίνωσε την πρόσληψή του στον πάγκο των "κανονιέρηδων". Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του ανέβηκε φωτογραφία με φόντο το σήμα και το γήπεδο της ομάδας, αλλά και μια δική του τοποθέτηση.

Η εξής: "Υπερήφανος που θα είμαι μέλος της οικογένειας της Άρσεναλ". Η φωτογραφία, βέβαια, πλέον δεν υπάρχει στη σελίδα του Ίβηρα τεχνικού. Η Άρσεναλ, όπως και να 'χει, αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει ότι ο Έμερι θα αποτελέσει το νέο της προπονητή.

Ο 46χρονος αποχώρησε από την Παρί Σεν-Ζερμέν, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα κύπελλα σε δύο χρόνια. Πριν πάει στους Παριζιάνους βρισκόταν στη Σεβίλλη, με την οποία κατέκτησε τρία διαδοχικά Europa League, από το 2014 μέχρι το 2016.

(AP Photo/David Vincent)

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ