ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ και τραυματισμοί πάνε πακέτο!

Άρσεναλ και τραυματισμοί πάνε πακέτο!

Το 2015 έχει εξελιχτεί σε χρονιά-εφιάλτης για την Άρσεναλ καθώς όλοι -εκτός από έναν- οι παίκτες της πρώτης ομάδας έχουν παρελάσει από το ιατρικό δελτίο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Άρσεναλ μετράει αντίστροφα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" όπου θέλει μόνο νίκη (και μάλιστα με συγκεκριμένα σκορ) για να προκριθεί από τη φάση των ομίλων για 16η διαδοχική σεζόν, όμως απέναντι στους "ερυθρόλευκους" δεν θα παραταχθεί πλήρης.

Το ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στο "Χόθορνς" πλήγωσε τους Λονδρέζους όχι μόνο βαθμολογικά λόγω του 1-1 αλλά και από άποψη τραυματισμών καθώς τέθηκαν νοκ-άουτ οι Αλέξις Σάντσες και Σάντι Καθόρλα και πλέον ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αρκετούς "πονοκεφάλους" να επιλύσει ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Άρσεναλ και τραυματισμοί πάνε πακέτο!

Όσοι πάντως νομίζουν πως ο Αλσατός τεχνικός βρίσκεται για πρώτη φορά σε τέτοια κατάσταση ας... μην είναι και τόσο σίγουροι, μιας που η κακοδαιμονία των τραυματισμών αποτελεί συνήθης κατάσταση στο στρατόπεδο της Άρσεναλ .

Άρσεναλ και τραυματισμοί πάνε πακέτο!

Όπως μάλιστα αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Mirror" από τους 22 παίκτες που βρίσκεται στη λίστα της Άρσεναλ ως μέλη της "πρώτης ομάδας", οι 21 έχουν αναγκαστεί για κάποιο διάστημα μέσα στο 2015 να μείνουν εκτός γηπέδου ελέω τραυματισμού!

Άρσεναλ και τραυματισμοί πάνε πακέτο!

Ο μοναδικός που έχει καταφέρει να... γλιτώσει και να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος και στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ είναι ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14, και ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει βρει χώρο στην ενδεκάδα εκμεταλλευόμενος τις αρκετές απουσίες βασικών παικτών.

Άρσεναλ και τραυματισμοί πάνε πακέτο!

Όσο για το πώς μπορεί να νιώθει ο Βενγκέρ με τους τραυματισμούς να μην έχουν σταματημό... η παρακάτω gif φωτογραφία είναι χαρακτηριστική:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ