ΑΡΣΕΝΑΛ

Αποθεώνει Ρανιέρι ο Βενγκέρ

Αποθεώνει Ρανιέρι ο Βενγκέρ
© WENN.COM

Λίγο πριν το εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ με την Λέστερ, ο Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του Κλάουντιο Ρανιέρι, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως εκείνος άνοιξε το δρόμο για τις πρώτες επιτυχίες του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι.

Μετά από την κόντρα του με τον Ζοζέ Μουρίνιο στο πλαίσιο της μάχης της Τσέλσι με την Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να "ηρεμήσει" αυτή την αγωνιστική, καθώς απέναντί του στην άλλη άκρη του πάγκου θα βρει έναν προπονητή με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση: τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο έμπειρος τεχνικός θα φιλοξενήσει το απόγευμα του Σαββάτου ως προπονητής της Λέστερ τους "κανονιέρηδες" και ενόψει της εξόρμησης στο "King Power Stadium" ο Αλσατός τεχνικός δεν έχασε την ευκαιριά να εκφράσει για μία ακόμα φορά την εκτίμησή του προς τον Ιταλό, άλλοτε προπονητής της Τσέλσι.

"Όταν ο Κλάουντιο έφυγε από την Τσέλσι είχε χτίσει την ομάδα που ήταν τόσο επιτυχημένη στο ξεκίνημα. Τους θυμάμαι να τερματίζουν στη 2η θέση στο πρωτάθλημα με τον Ρανιέρι και στην ομάδα υπήρχαν και οι νεαροί Τζον Τέρι και Φρανκ Λάμπαρντ, που ήταν οι παίκτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της Τσέλσι.

Αποθεώνει Ρανιέρι ο Βενγκέρ

Βενγκέρ και Ρανιέρι από παλαιότερο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι, όταν ο "Tinkerman" καθόταν στον πάγκο των "μπλε"

Παρακολουθώ την καριέρα του επειδή έχω μεγάλο σεβασμό για τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Είναι σπουδαίος προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος", δήλωσε ο Βενγκέρ, ο οποίος ταυτόχρονα με τον θαυμασμό προς τον Ρανιέρι βρήκε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές για τον Μουρίνιο, ότι βρήκε δηλαδή στρωμένη ομάδα για να ξεκινήσει την πορεία του προς την κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων με τους "μπλε".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ