ΑΡΣΕΝΑΛ

Αντεμπαγιόρ: "Ρωτούσες τον Ροσίτσκι τι κάνει και τραυματιζόταν για 2,5 μήνες"

Togo's Emmanuel Adebayor attends a training session in Stade de Bitam, Gabon, Tuesday, Jan. 17, 2017, ahead of their African Cup of Nations Group C soccer match against Morocco. (AP Photo/Sunday Alamba)
Togo's Emmanuel Adebayor attends a training session in Stade de Bitam, Gabon, Tuesday, Jan. 17, 2017, ahead of their African Cup of Nations Group C soccer match against Morocco. (AP Photo/Sunday Alamba) AP PHOTO/SUNDAY ALAMBA

Ο επιθετικός της Μπασακσεχίρ, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, θυμήθηκε τη συνύπαρξή του με τον Τόμας Ροσίτσκι στην Άρσεναλ και χρησιμοποίησε μια απίστευτη ατάκα, αναφερόμενος στους συχνούς τραυματισμούς του Τσέχου.

Η καριέρα του Τόμας Ροσίτσκι δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις συστάσεις που τη συνόδευσαν όταν το 2006 μεταγράφηκε από την Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ. Στο Λονδίνο κάθισε δέκα χρόνια, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στην ποδοσφαιρική διαδρομή του 37χρονου Τσέχου.

Ο 33χρονος Τογκολέζος επιθετικός και πρώην συμπαίκτης του στην Άρσεναλ (2006-2009), Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη (5-1) της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ επί της Γαλατάσαράι, χρησιμοποίησε μια απίστευτη ατάκα, αναφερόμενος στους συχνούς τραυματισμούς του Ροσίτσκι.

"Ήμουν ο πιο δυνατός, παρά το γεγονός ότι ζύγιζα 73 κιλά. Η Τσέλσι είχε τον Εσιέν και τον Μπάλακ. Εμείς, είχαμε τον Ροσίτσκι. Τον ρωτούσες "τι κάνεις;" και τραυματιζόταν για δυόμιση μήνες", υποστήριξε ο Αφρικανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "So Foot".

Ο Τόμας Ροσίτσκι έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και την τρέχουσα σεζόν έχει ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές με τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας υπό την καθοδήγηση του Αντρέα Στραματσόνι.

Photo credits: AP Photo/Sunday Alamba

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ