ΑΡΣΕΝΑΛ

Ανρί: "Μην γίνουμε σαν τη Λίβερπουλ"!

Ανρί: "Μην γίνουμε σαν τη Λίβερπουλ"!

Η Άρσεναλ οδεύει για 11η σερί χρονιά μακριά από τον τίτλο της πρωταθλήτριας και ο Τιερί Ανρί τόνισε πως οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να πάθουν ό,τι και η Λίβερπουλ!

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις μέσα στο 2015 που την έχουν φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, παρόλα αυτά απέχει ακόμα από την πρωτοπόρο Τσέλσι και το πιθανότερο είναι πως το φινάλε της σεζόν θα την βρει εκτός κορυφής.

Αυτό σημαίνει πως θα συμπληρώσει 11 χρόνια μακριά από τον τίτλο της Premier League (τελευταίος το 2004 όταν δεν έκανε ούτε μία ήττα σε 38 αγωνιστικές) και ο Τιερί Ανρί τόνισε με δηλώσεις του πως δεν θέλει οι "κανονιέρηδες" να πάθουν ό,τι και η Λίβερπουλ που είναι πλέον 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

"Εάν σας είχα πει το 1990 ότι η Λίβερπουλ δεν θα έπαιρνε τον τίτλο για τα επόμενα 25 χρόνια, θα πιστεύατε πως είμαι πολύ άρρωστος.

Ανρί: "Μην γίνουμε σαν τη Λίβερπουλ"!

Ο Ανρί πανηγυρίζει μαζί με τους Πιρές και Κάμπελ το πρωτάθλημα του 2004

Δεν θέλω να συμβεί το ίδιο πράγμα στην Άρσεναλ", τόνισε ο θρυλικός σκόρερ των Λονδρέζων (228 γκολ σε 377 παιχνίδια) με δηλώσεις του στην γαλλική "Equipe" (ενόψει της αναμέτρησης Γαλλία-Βραζιλιά στην οποία είναι επίτιμος καλεσμένος) και συνέχισε:

"Τώρα έχουμε 11 χρόνια χωρίς τίτλο. Φέτος δεν είμαστε τόσο μακριά. Πέρα από το πρώτο ματς απέναντι στη Μονακό, προχωρούν προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο ξεκίνημα της σεζόν πέταξαν πάρα πολλούς πόντους.

Πιστεύω όμως πως αυτή η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο στα επόμενα χρόνια".

Ανρί: "Μην γίνουμε σαν τη Λίβερπουλ"!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν ο προπονητής που πίστεψε στον Τιερί Ανρί το 1999 όταν τον πήρε στη Γιουβέντους και τον μετέτρεψε σε έναν μοντέρνο σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης

Ερωτηθείς ο 37χρονος πρώην άσος για το αν αυτό μπορεί να συμβεί με τον Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία ή με κάποιον άλλο, απάντησε: "Αυτό εξαρτάται από εκείνον και την επιθυμία του να μείνει. Έχει αλλάξει το προφίλ και το μέγεθος του συλλόγου.

Χάρη σε εκείνον η Άρσεναλ είναι γνωστή για το ποδόσφαιρο που παίζει. Αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εκείνος θα αποφασίσει το πότε θα αποχωρήσει".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ