ΑΡΣΕΝΑΛ

Ανανέωσε με Άρσεναλ ο Μερτεζάκερ

Ανανέωσε με Άρσεναλ ο Μερτεζάκερ

Άρσεναλ και Περ Μερτεζάκερ θα συνεχίσουν μαζί για έναν ακόμη χρόνο, καθώς ενεργοποιήθηκε η επιλογή επέκτασης του τρέχοντος συμβολαίου. Τι δήλωσε ο Αρσεν Βενγκέρ.

Όπως γνωστοποίησε ο Αρσέν Βενγκέρ, Άρσεναλ και Περ Μερτεζάσκερ επέκτειναν για ένα επιπλέον έτος τη μεταξύ τους συνεργασία. Συνεπώς, ο Γερμανός θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2018.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός ανέφερε πως “στην πραγματικότητα, δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις, διότι υπήρχε επιλογή για επέκταση. Οπότε, δεν είναι ένα νέο συμβόλαιο, είναι απλώς μια επέκταση του παλιού. Η απόφαση πάρθηκε αρκετά εύκολα. Διανοητικά, είναι ένας παίκτης που αναβαθμίζει την ομάδα".

Ο προπονητής των Λονδρέζων πίστευε ανέκαθεν στις δυνατότητες του 32χρονου, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες από πλευράς των φίλων της ομάδας, εξ ου και η πεποίθησή του ότι ο παίκτης αποτελεί μια αξιόπιστη λύση.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο "Emirates" από το 2011, όταν και μεταγράφηκε από τη Βέρντερ Βρέμης. Με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" μετρά 207 εμφανίσεις και 8 γκολ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ