ΑΡΣΕΝΑΛ

Ανανεώνει με Άρσεναλ ο Μπεγερίν

Ανανεώνει με Άρσεναλ ο Μπεγερίν

Ο Έκτορ Μπεγερίν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ για τα επόμενα έξι χρόνια. Διαβάστε πόσα χρήματα θα του αποφέρει το νέο συμβόλαιο.

Για ακόμη έξι χρόνια θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Άρσεναλ ο Έκτορ Μπεγερίν. Ο 21χρονος Ισπανός δεξιός μπακ ήρθε σε συμφωνία με τους "gunners" κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου έως το 2022!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε θα του αποφέρει σχεδόν 6.000.000 ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Είναι γνωστό ότι Μπαρτσελόνα - βέβαια, ο καταλανικός Τύπος διαψεύδει για τους "μπλαουγκράνα" - και Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του, αλλά η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου κι ο Αρσέν Βενγκέρ έπεισαν τον παίκτη και τελικώς απέσπασαν την πολυπόθητη υπογραφή.

Ο Μπεγερίν ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2003. Έμεινε στους "μπλαουγκράνα" μέχρι το 2011. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Άρσεναλ. Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ δύο μήνες αργότερα (25/9/13) πραγματοποίησε ντεμπούτο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ για το League Cup.

Η ημερομηνία που θα του μείνει "χαραγμένη" στο μυαλό για πάντα, είναι 16η Σεπτεμβρίου 2014, όταν και συμμετείχε για πρώτη φορά στο Champions League. Έπαιξε 90 λεπτά στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ. Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 86 παιχνίδια με τη φανέλα της Άρσεναλ, ενώ μετρά και τρία γκολ.

Πλέον, το βλέμμα των Λονδρέζων στρέφεται στους Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2018. Είναι βέβαιο ότι η Άρσεναλ θέλει να ανανεώσει γρήγορα τη συνεργασία και να τους "δέσει" στο "Emirates", αποθαρρύνοντας τους επίδοξους "μνηστήρες".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ