ΑΡΣΕΝΑΛ

Ανακοίνωσε Λούκας Πέρεθ η Άρσεναλ!

Ανακοίνωσε Λούκας Πέρεθ η Άρσεναλ!

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Λούκας Πέρεθ, με τους "κανονιέρηδες" να ανακοινώνουν τη μεταγραφή του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν όπου σκόραρε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (17 στην Primera Division) ο Λούκας Πέρεθ κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό να ανακοινώνεται επίσημα το απόγευμα της Τρίτης από την Άρσεναλ.

Ανακοίνωσε Λούκας Πέρεθ η Άρσεναλ!

Οι "κανονιέρηδες" δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πλήρωσαν τη ρήτρα των 20.000.000 ευρώ για να τον πάρουν από την ομάδα της Γαλικίας, με τα 6.000.000 ευρώ να καταλήγουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ που είχε ποσοστό μεταπώλησης.

Ανακοίνωσε Λούκας Πέρεθ η Άρσεναλ!

"Δεν είναι μόνο γκολτζής, είναι ένας παίκτης που συνεργάζεται καλά με τους άλλους, που μπορεί να δώσει τελική πάσα και έχει καλά τρεξίματα. Έχει την αίσθηση του γκολ και είχε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν", δήλωσε για τον Λούκας Πέρεθ ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ανακοίνωσε Λούκας Πέρεθ η Άρσεναλ!

Σημειώνεται πως ο Λούκας Πέρεθ αποτελεί την τρίτη ακριβότερη πώληση στην ιστορία της "Depor", πίσω από αυτές των Ριβάλντο και Φλάβιο Κονσεϊσάο.

Update: Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής η Άρσεναλ ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της Quiz με τίτλο "Πόσο καλά ξέρεις τον Λούκας Πέρεθ;" με οκτώ ερωτήσεις και τέσσερις πιθανές απαντήσεις σε κάθε ερώτηση. Δείτε το ερωτηματολόγιο .

Good luck for the new chapter of your career... @10lp#lucaspérez#arsenal

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ΠΑΟΚΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (@tzavellasg) στις

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ