ΑΡΗΣ

Ζητάει αφαίρεση 2 βαθμών στον Άρη ο Αραβίδης

Ζητάει αφαίρεση 2 βαθμών στον Άρη ο Αραβίδης

Τα προβλήματα λόγω οφειλών προς πρώην ποδοσφαιριστές συνεχίζονται για την ΠΑΕ Άρης τη φορά αυτή μέσω του Χρήστου Αραβίδη που ζητάει αφαίρεση δύο βαθμών για τα 35.000 που έχει λαμβάνειν.

Ο Χρήστος Αραβίδης ζητάει την αφαίρεση δύο βαθμών της ΠΑΕ Άρης για το ποσό των 35.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν.

Σε ένα ακόμη καμπανάκι λόγω οφειλών προς πρώην ποδοσφαιριστές που καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο έμπειρος επιθετικός και νυν του Πανιώνιου ζητά από την ΠΑΕ Άρης να του καταβληθούν35.000 ευρώ που του οφείλονται από την εποχή που είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Λόγω της καθυστέρησης με αίτημά του προς το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητάει μεταξύ άλλων την αφαίρεση 2 βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών και την κατακύρωση αγώνων υπέρ των αντιπάλων ομάδων, μέχρι την πλήρη εξόφλησή του.

Πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καλείται το συντομότερο δυνατόν να έρθει σε επικοινωνία για να κλείσει την υπόθεση ώστε να αποφύγει τις συνέπειες που θα υπάρξουν.

Το αίτημα του Αραβίδη αναφέρει:

"ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ο

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

(ΑΡ.24 Κ.Ι.Μ.Π.)

Του Χρήστου ΑΡΑΒΙΔΗ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατοίκου Αθήνας.

ΚΑΤΑ

Της ΠΑΕ «ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

Με την υπ’ αρ. 770/2012 απόφασή της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ/Ε.Π.Ο, έγινε δεκτή κατά το πλήρες αιτητικό της, η κατατεθείσα προσφυγή-πρόσκληση προς πληρωμή μου κατά της καθ’ ης, η οποία υποχρεούται βάσει αυτής να μου καταβάλλει το ποσό των 5.000€ νομιμότοκα κατά τα οριζόμενα στο διατακτικό της (ως δεδουλευμένες οφειλές-αποδοχές μου από την παροχή των υπηρεσιών μου), συν την δικαστική δαπάνη εξ ευρώ 300.

Η καθ’ ής ΠΑΕ δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, η οποία έχει έτσι καταστεί τελεσίδικη, αφού κοινοποιήθηκε με φαξ στα διάδικα μέρη.

ΕΠΕΙΔΗ η καθ’ ής ΠΑΕ με την ανοχή της ΕΠΟ και κατά παράβασιν του ΚΑΠ υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στην διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνοντας και την απαίτησή μου βάσει της από 14-8-2013 συμφωνίας εξυγίανσης.

ΕΠΕΙΔΗ η συμφωνία αυτή προέβλεπε το «κούρεμα» της απαίτησής μου στο ποσόν των 35.000 ευρώ που έπρεπε να καταβληθεί, εκτός της προκαταβολής των 5.000 ευρώ σε 3 δόσεις των 10.000 ευρώ εκάστη στις 30-9-2013, 30-10-13 και 30-11-13.

ΕΠΕΙΔΗ όμως αυτή η συμφωνία έχει καταστεί de facto ανακλητέα, καθώς η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την καθυστερημένη καταβολή της προκαταβολής και της πρώτης δόσης, αρνείται να μου καταβάλει την δόση 31-10-13 και την δόση 30-11-13.

ΕΠΕΙΔΗ πέραν της μη τήρησής της, η συμφωνία αυτοδικαίως έχει καταργηθεί, μετά την από 24-11-13 απόφαση του ΠΠΘ που ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο άρθρο 99.

ΕΠΕΙΔΗ η τελεσίδικη ως άνω απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής δεν έχει εκτελεσθεί ολικά μέχρι σήμερα από την καθής και οφείλεται μέρος του επιδικασθέντος ποσού ύψους 35.000 ευρώ, καθώς οι τόκοι και τα δικαστικά έξοδα της απόφασης.

ΕΠΕΙΔΗ συντρέχουν οι προϋποθέσεις του ενισχύοντος Κ.Ι.Μ.Π, αρ. 24 παρ. Ε, για την υποβολή της παρούσης ενώπιών σας προς εκτέλεση της απόφασής και την επιβολή των ποινών της παρ.7 και 8 στην υπαίτια ΠΑΕ, αφού έχει παρέλθει διάστημα πέρα των εξήντα (60) ημερών από την τελεσιδικία της.

ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα θα αποδειχθεί ως προς τη νόμω και ουσία βασιμότητά της ενώπιών σας, συνημμένα δε υποβάλλω την τελεσίδικη απόφαση της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ/ΕΠΟ.

ΕΠΕΙΔΗ επομένως αυτοδικαίως έχει αρθεί η αντίστοιχη προσωρινή διαταγή που διέτασσε την αναστολή των πειθαρχικών κυρώσεων από το ΤΔΔ/ΕΠΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΖΗΤΩ

Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Να επιβληθεί, κατ’ αρ.24 παρ.7 Κ.Ι.Μ.Π, σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η ποινή της αφαίρεσης δυο (2) βαθμών και η ποινή της απαγόρευσης μετεγγραφών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση της άνω απόφασης, για το συνολικό ποσό των 35.300 ευρώ νομιμοτόκως.

Σωρευτικά δε, κατ’ αρ.24 παρ.8, να επιβληθεί η ποινή της κατακύρωσης των μελλοντικών αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου της καθής υπέρ του εκάστοτε αντιπάλου της, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου.

Να προσδιορισθεί η συζήτηση της παρούσας κατά σύντμησιν των προθεσμιών.

ΑΘΗΝΑ, 25-11-2013 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΤΟΥΝΤΑ

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος".

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό (01/12, 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αυτήν το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, με τους Νιγηριανούς Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ουντότζι (σ.σ. δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης») για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον δικέφαλό του έκανε θεραπεία.

Από εκεί και μετά, οι Ανδρέας Τάτος και Ανδρέας Ηρακλής ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, ο 22χρονος μέσος θα πάρει αύριο εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε χθες στην κνήμη του δεξιού του ποδιού.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Τόσο η πρωινή όσο και η απογευματινή θα γίνουν στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ