ΑΡΗΣ

"Ζεστός" ο Άρης για Πλατέλλα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
Πλατέλλας EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι φευγάτος από τον Ατρόμητο, έχει προταθεί στον Άρη, αλλά για να προχωρήσει η περίπτωσή του πρέπει να αποχωρήσει ο Μιλούνοβιτς. Διαβάστε πώς έχουν τα δεδομένα.

Η αλήθεια είναι πως η απουσία του Βαγγέλη Πλατέλλα από την αποστολή του φιλικού του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, είχε τη σημασία της και φανέρωνε πως υπάρχει ζήτημα. Όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές οδηγούνται σε διαζύγιο. Και υπάρχουν ήδη ομάδες που είναι έτοιμες να το… εκμεταλλευτούν.

Πρώτος απ’ όλους ο Άρης, που δείχνει πολύ ζεστός για την απόκτηση του Πλατέλλα, σε περίπτωση που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Από τον Άρη, βέβαια, πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Ο πρώην εξτρέμ της Ένωσης έχει προταθεί στον Άρη και ενδιαφέρον δεδομένα υπάρχει. Θα πρέπει όμως εκτός από την αποχώρηση του Σέρβου, να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, αλλά και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Για τον Πλατέλλα υπάρχει και ομάδα εκτός Ελλάδας που ενδιαφέρεται. Πάντως το δεδομένο είναι πως μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ