ΑΡΗΣ

Υπομονή ως τις 30 Ιουνίου στον Άρη

Υπομονή ως τις 30 Ιουνίου στον Άρη

Η επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην Θεσσαλονίκη έδωσε απάντηση στα δύο ερωτήματα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη με αυτή να ήταν κοινή. Ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις και θα τακτοποιηθεί οικονομικά ο μήνας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη με την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην Θεσσαλονίκη πήρανε απάντηση στα δύο ερωτήματα που είχαν με αυτή να ήταν κοινή. Ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις και θα τακτοποιηθεί οικονομικά ο μήνας.Ο 58χρονος προπονητής είχε λείψει τις προηγούμενες μέρες αφού βρέθηκε στην Ρόδο για να ανανεώσει το δίπλωμα προπονητικής του και επέστρεψε και βρέθηκε στην προπόνηση.

Αρχικά τους είπε: «Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις», χωρίς να υπάρξει τοποθέτηση από πλευράς του όσον αφορά τις ενέργειες που γίνονται για την επίτευξη της ανόδου του Άρη με ή χωρίς μπαράζ στηνFootballLeague.

Κατά τα άλλα η προγραμματισμένη για την Τετάρτη το μεσημέρι συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Τάσο Οικονόμου, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον Ντίνο Κούη, αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα.

Αντικείμενο συζήτησης αυτής θα είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου και ποιες είναι οι προθέσεις του Άλεξ Κάλας για το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ. Μία αναβολή που είχε να κάνει με την στασιμότητα στο αν ο Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα τηςFootballLeague.Εν ολίγοις το επόμενο 48ωρο φαντάζει καθοριστικό. Κι αυτό γιατί για αύριο έχει προγραμματιστεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και για μεθαύριο η γενική της συνέλευση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ