ΑΡΗΣ

Υποδοχή αφύπνισης στο Ρύσιο μετά τη Λαμία

Υποδοχή αφύπνισης στο Ρύσιο μετά τη Λαμία
Άρης, Λαμία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η βαριά ήττα του Άρη στο φιλικό στη Λαμία εκτός από προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης είχε σαν αποτέλεσμα και φίλαθλοι της ομάδας να βρεθούν στο Νέο Ρύσιο για να υποδεχθούν την αποστολή, ώστε να τους στείλουν το μήνυμά τους.

Η βαριά ήττα με 4-0 που γνώρισε ο Άρης στο φιλικό παιχνίδι στη Λαμία δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητη. Όχι μόνο για το Νίκο Αναστόπουλο και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να υποδεχθούν την αποστολή και να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Μία ήττα και κακή εμφάνιση που ήρθε την ίδια ώρα που η χρονιά πλησιάζει κάθε μέρα που περνάει ολοένα και προς την έναρξή της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Λαμία. Με την κίνησή τους αυτή θέλησαν να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ζητώντας τους αγωνιστική εγρήγορση, περισσότερη σοβαρότητα και να μην επαναληφθούν ανάλογες εμφανίσεις με την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου.

Μία εμφάνιση που είχε σαν αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου να χάσουνε το αυριανό τους ρεπό με αποτέλεσμα προπόνηση να μην υπάρχει μόνο για σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι για το απόγευμα της Δευτέρας υπάρχει προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, με ομιλία τόσο από το τεχνικό της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο όσο και από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Θοδωρή Καρυπίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης προβλημάτισε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Από τη μία, κάκιστη λειτουργία στο επιθετικό κομμάτι, όπου οι "κιτρινόμαυροι" έδειξαν ακίνδυνοι, έχοντας όλες κι όλες τρεις φάσεις. Η πρώτη ήταν στο 10΄με τον Ντούνη και η επόμενη στο 84΄με το Νέτο. Γεγονός που φανερώνει μεταξύ άλλων και την ανάγκη άμεσης ετοιμότητας του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Κι όσο για την άμυνα; Ο Σωκράτης Διούδης που δέχθηκε τα τέσσερα γκολ ξέσπασε δικαιολογημένα μετά την επίτευξη του τέταρτου με την άμυνά του. Κι αυτό γιατί τον είχε αφήσει και πάλι εκτεθειμένο στους επιθετικούς της Λαμίας. Σημεία που χρειάζονται άμεσης διόρθωσης από τον Αναστόπουλο και τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Λαμία με 4-0 προσγείωσε ανώμαλα τον Άρη
Αναστόπουλος: "Μήπως θα πάρει πρωτάθλημα η Λαμία;"
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ