ΑΡΗΣ

Υπέγραψε ο Σανιά, συνάντηση με Μανωλά

Υπέγραψε ο Σανιά, συνάντηση με Μανωλά

Το σίριαλ με την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου είχε αίσιο τέλος για την ΠΑΕ Άρης καθώς χθες υπέγραψε ο Σιντί Σανιά και αναμένεται μέχρι την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη. Τι γίνεται με Μανωλά.

Ο Σιντί Σανιά είναι ο εκλεκτός Σενεγαλέζος μέσος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που την Τρίτη υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης. Το γεγονός ότι δεν έχει έρθει ακόμη στην Θεσσαλονίκη έχει να κάνει με το ότι δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τη βίζα του για να πάρει το αεροπλάνο. Κάτι όμως που αναμένεται να συμβεί μέχρι την Δευτέρα.

Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του αποδεχόμενος την πρότασή της ΠΑΕ Άρης για μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο με προοπτική ανανέωσης και για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Σανιά είναι γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου του 1990 στο Ντακάρ και ξεκίνησε την καριέρα του στην YEGGO που είναι ακαδημίες με τις οποίες συνεργάζεται στη Σενεγάλη η Σεντ Ετιέν.

Το 2008, μόλις έκλεισε τα 18 μετακόμισε στη γαλλική ομάδα παίζοντας αρχικά στη δεύτερη ομάδα ενώ το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στην πρώτη της ομάδα παρά μόνο σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου.

Ωστόσο μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 που μετακόμισε στη Νορβηγία και τη Σόγκνταλ ήταν βασικός στη δεύτερη ομάδα της κάνοντας συνολικά 91 παιχνίδια με πέντε γκολ.

Το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι το είχε δώσει τον περασμένο Νοέμβριο και απλώς θα πρέπει να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκεται.

Συνάντηση με Μανωλά

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη παραμένει ο Κώστας Μανωλάς και για αυτό υπήρξε συνάντηση μαζί του.

Μία συνάντηση που έγινε χθες στην Αθήνα με τον 21χρονο αριστερό μπακ παρόντος από την ΠΑΕ Αρης των κ.κ. Στεφανίδη και Κούη αλλά και του πατέρα του Στέλιου Μανωλά.

Ο Μανωλάς που προέρχεται από μία πολύ γεμάτη χρονιά στη Football League με τα Χανιά όπου έκανε 30 παιχνίδια πετυχαίνοντας και τρία γκολ καλείται να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε.

Κατά τα άλλα κι ενώ η απόκτηση του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ Σιντί Σανιά θεωρείται τελειωμένη αυτό που απομένει είναι να λύσει ένα πρόβλημα που υπάρχει με τη βίζα του και να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ στις προπονήσεις της ομάδας θα συμμετάσχει τις επόμενες μέρες ο 21χρονος ομογενής από την Γερμανία εν ονόματι Γιώργος Μπλαντής. Καταρχήν αγωνίστηκε στην ομάδα του Νταχάου, ενώ υπήρξε μέλος και των τμημάτων υποδομής της Μόναχο 1860 ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Δ΄ κατηγορία της Γερμανίας με την φανέλα της Άιχστατ.

Όσον αφορά δε τον κεντρικό αμυντικό που αναζητά ο Καλαϊτζίδης φαίνεται να έχει καταλήξει σε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την γαλλική αγορά και είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να του κατατεθεί πρόταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ