ΑΡΗΣ

Υπέγραψαν Κοέλιο και Νταμαρλής

Υπέγραψαν Κοέλιο και Νταμαρλής

Οι Νούνο Κοέλιο και Ερωτόκριτος Νταμαρλής υπέγραψαν το απόγευμα της Παρασκευής τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ Άρης.

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Νούνο Κοέλιο στον Άρη από την πορτογαλική Μπενφίκα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με την υπογραφή του συμβολαίου του.

Εν τω μεταξύ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε και ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής μετά τους Καραγιάννη, Γιώρη, Καράδαη, Αντωνιάδη και Σουνά.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Μπένφικα.

Ο Πορτογάλος διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1987 στην πόλη Covilhã της Πορτογαλίας και έχει ύψος 1,83.

Ξεκίνησε από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και την σεζόν 2005-’06 μεταγράφηκε στην Πόρτο (30 συμμ., 1 γκολ με την β’ ομάδα). Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική αρχικά στην União Leiria (1 συμμ.) και μετέπειτα στην Portimonense (2007-’09), με την οποία αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια.

Το 2009 μεταπήδησε στην Académica (45 συμμ.). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπενφίκα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τον παραχώρησε με την μορφή δανεισμού στην Beira-Mar (23 συμμ.).

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-20 και U-21 της Πορτογαλίας"
, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κοέλιο.

Ο διεθνής Πορτογάλος αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων του δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι στον Άρη, που είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του, αλλά και αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ