ΑΡΗΣ

Υπέγραψαν για δύο χρόνια στον Άρη οι Τάτος και Ντούνης

Υπέγραψαν για δύο χρόνια στον Άρη οι Τάτος και Ντούνης

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκαν σήμερα Τρίτη (30/8) οι Ανδρέας Τάτος και Μάρκος Ντούνης όπου υπέγραψαν το διετές συμβόλαιο συνεργασίας τους. Στα υπόψη πάντα οι Ταυλαρίδης, Βανγκέλι, Μπαργκάν και Μαραγκός.

Ποδοσφαιριστές του Άρη και με τη βούλα για τα επόμενα δύο χρόνια είναι από τη Τρίτη (30/8) οι Ανδρέας Τάτος και Μάρκος Ντούνης. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2018. Παράλληλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επικρατεί μεταγραφικός οργασμός για την επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ.

"Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκαν σήμερα οι Ανδρέας Τάτος και Μάρκος Ντούνης, οι οποίοι μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψαν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας", ανέφερε η ανακοίνωση του επίσημου Άρη.

Υπέγραψαν για δύο χρόνια στον Άρη οι Τάτος και Ντούνης
Υπέγραψαν για δύο χρόνια στον Άρη οι Τάτος και Ντούνης

Ρέστα για Ταυλαρίδη και στο βάθος Βανγκέλι και Μαραγκός

Παραμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου και το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο 36χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Επί του παρόντος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την συνεργασία τους μαζί του περιμένοντας ακόμη και μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Άρη εκτός του Ταυλαρίδη προ ημερών υπήρξε προσέγγιση της πλευράς του Κρίστι Βανγκέλι σε θετικό κλίμα. Του 31χρονου διεθνή Αλβανού αμυντικού μπακ και πρώην στελέχους του ρόστερ της ομάδας όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με απαραίτητη προϋπόθεση να βρεθεί η χρυσή τομή στο να πάρει την ελευθερία του από τη ρουμάνικη Άστρα.

Εν τω μεταξύ μία ακόμη από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στα υπόψη για το Νίκο Αναστόπουλο για τα μετόπισθεν του Άρη που χτίζει με στόχο την άνοδό του στη Super League είναι αυτή του Στέλιου Μαραγκού. Το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή της Βέροιας, Αλέκου Βοσνιάδη, απομένει να φανεί κατά πόσο θα τρέξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ν΄ Λουντούλου φέρνει τον Μπαργκάν

Την ίδια ώρα την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Άρη έχει πάρει ο Γάλλος Γκαέλ Ν΄Λουντούλου, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας. Ωστόσο δεν αναμένεται να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη καθώς είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η αποχώρηση του Ν΄ Λουντούλου φαίνεται ωστόσο να φέρνει τον 27χρονο Κενάν Μπαργκάν με σκοπό να καλύψει το κενό του στο ρόστερ του Άρη. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Καλλονής και του Πανιωνίου, στην περσινή αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει άριστες σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Θοδωρή Καρυπίδη.

Στήριξη του ΑΣ στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ

Ο Ερασιτέχνης Άρης, συνεδρίασε και μετά το τέλος, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση στήριξής του στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

"Μετά τη συνεδρίαση του, στις 29/08/2016, το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ συγχαίρει θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τους εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Ο ΑΡΗΣ βιώνει ιστορικές στιγμές της αναγέννησής του χωρίς τα βάρη των προηγούμενων ετών. Είναι ιστορικής σημασίας ευκαιρία για το νέο Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Καρυπίδη να μείνει πιστός στις δεσμεύσεις του και το όραμα που έχει για τον ΑΡΗ προκειμένου να ξαναζήσουμε ένδοξες στιγμές και να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση, τη Super League.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τη νέα Διοίκηση" ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ