ΑΡΗΣ

Χωρίς Τζεμπούρ ο Άρης

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÁÍÉÁ (MOTION TEAM)
Θεολόγου, Τζεμπούρ MOTIONTEAM

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και είναι εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα, σε περίπτωση που αυτή διεξαχθεί.

Το Σάββατο το πρωί θα αποφασιστεί η διεξαγωγή ή μη της αναμέτρησης του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη, στο "Δ. Κοντικάκης" για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, καθώς ο πάγος εξαιτίας του ψύχους που έχει πλήξει τη Θεσσαλονίκη δεν έχει λιώσει ακόμη. Αλλά, ακόμη κι αν λιώσει δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Ευόσμου.

Την Παρασκευή το βράδυ είναι μοιρασμένες (50%-50%) οι πιθανότητες να διεξαχθεί το ματς. Ο Αλγερινός επιθετικός των "κιτρίνων", Ραφίκ Τζεμπούρ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί κι έμεινε εκτός πλάνων του Νίκου Αναστόπουλου.

Αντίθετα, επέστρεψε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Μετά από εννιά αγωνιστικές στην Stoiximan.gr Football League ο Άρης βρίσκεται στην τρίτη θέση με 20 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ