ΑΡΗΣ

Χωρίς Νάκα και Πόι ο Άρης

Χωρίς Νάκα και Πόι ο Άρης
Άρης INTIME SPORTS

Με δύο βασικές απουσίες ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη ενόψει των εορτών του Πάσχα. Πόι και Νάκας δεν προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Επιστροφή στο γήπεδο τη Δευτέρα (13/4).

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το πρόγραμμα της Μεγάλης Παρασκευής (10/4) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Οι Μάουρο Πόι και Γιάννης Ντούνγκα συνέχισαν και πάλι το ατομικό τους πρόγραμμα (αποφόρτισης και αποκατάστασης, αντίστοιχα), ενώ ο Στέλιος Νάκας, όπως και στη χθεσινή προπόνηση, ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, καθώς έχει ένα χτύπημα στο γόνατο.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού προπονητικού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα (13/04).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Θύελλα Φιλώτα (19/04, 16:30), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ