ΑΡΗΣ

"Χτυπάει" Ρόντγουελ ο Άρης

Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Οι διοικούντες τον Άρη βρίσκονται σε συζητήσεις με τον διεθνή Άγγλο μέσο, Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ.

Έτοιμος να πυροδοτήσει μία μεταγραφική "βόμβα" είναι ο Άρης, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι και νυν της Σάντερλαντ, Τζακ Ρόντγουελ. Ο Άγγλος μέσος είναι 26 ετών και στην αρχή της καριέρας του θεωρείτο ένα σπουδαίο ταλέντο.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, το καλοκαίρι του 2012, η Μάντσεστερ Σίτι προσέφερε 15.000.000 ευρώ στην Έβερτον για χάρη του. Στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των "πολιτών" μέτρησε 25 συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ κατέκτησε και τον τίτλο της Premier League τη σεζόν 2013/14.

Στη συνέχεια, πωλήθηκε έναντι 12.600.000 ευρώ στη Σάντερλαντ, με την οποία πραγματοποίησε 76 συμμετοχές με εφτά γκολ και τρεις ασίστ την τελευταία τετραετία. Την περυσινή σεζόν, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Championship, παρέμεινε μέλος της, αλλά δεν είχε καλές σχέσεις με τον προπονητή του, Κρις Κόουλμαν, με συνέπεια να μετρήσει μόλις δύο συμμετοχές.

Η Σάντερλαντ υποβιβάστηκε στη League One, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε "γενναία" μείωση του μπάτζετ, το οποίο σημαίνει πως παρότι ο Άγγλος διεθνής μέσος (3 συμμετοχές με τα "τρία λιοντάρια") έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αναμένεται να αποχωρήσει απ' την ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ