ΑΡΗΣ

Χαβίτο προς επιστροφή

Χαβίτο προς επιστροφή
Χαβίτο INTIME SPORTS

Κι ενώ στον Άρη συνεχίζεται να τηρείται στάση αναμονής για την άνοδο στην Football League, το όνομα του Φρανθίθκο Χαβίτο είναι στο προσκήνιο σε περίπτωση επίτευξης της.

Το όνομα του Φρανθίθκο Χαβίτο είναι στο προσκήνιο σε περίπτωση επίτευξης της ανόδου του Άρη στην Football League με ή χωρίς διεξαγωγή μπαράζ

Ο Ισπανός επιθετικός που την τελευταία αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην Super League με την φανέλα της Κέρκυρας δείχνει θετικός στο να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η περίπτωση του Χαβίτο αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά σενάρια, που δεν φαντάζει να είναι το μόνο, αν επιτευχθεί τελικά η άνοδος του Άρη στην Football League με τον Ισπανό να δείχνει διατεθειμένος να τηρήσει στάση αναμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη διερευνητική επαφή με τον 32χρονο Ισπανό επιθετικό έγινε προ ημερών και λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.

"Εφόσον η ομάδα αγωνιστεί του χρόνου στη Football League έρχομαι", φέρεται να είναι η θέση του Χαβίτο και πλέον απομένει να φανεί οριστικά σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται ο Άρης οριστικά στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ δίαυλο επικοινωνίας με τον Άρη αλλά και τον ΑΕ Καραϊσκάκης, άνοιξε και πάλι ο Παναργειακός στο θέμα της ανόδου του στην Football League για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί στην ομάδα του Άργους υπήρξε αλλαγή πλεύσης αναφορικά με το μέλλον του μετά και τον υποβιβασμό της Ερμιονίδας από τα πλέι άουτ της Football League.

Μία εξέλιξη που ανέτρεψε τις προθέσεις του Παναργειακού που προσανατολιζόταν το τελευταίο διάστημα σε συγχώνευση με την ομάδα της Αργολίδας, την Ερμιονίδα, και κατ' επέκταση τη συμμετοχή της ομάδας στην Football League. Ειδικά μετά και το πρώτο κενό που δημιουργείται από τον ΟΦΗ που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ