ΑΡΗΣ

Χατζηνικολάου: "Ψάχνουμε δεξί μπακ"

Χατζηνικολάου: "Ψάχνουμε δεξί μπακ"

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι κουρασμένη και έκανε λόγο για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι κουρασμένη και έκανε λόγο για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Ακόμη εξήγησε ότι λόγω της κούρασης που έχει διακρίνει προχώρησε για πρώτη φορά σε κάποιο από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας σε αλλαγή όλης της ενδεκάδας του.

" Κατά διαστήματα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από πλευράς τακτικής αναλώσαμε μέρος του παιχνιδιού σε μακρινές μπαλιές», για να συνεχίσει στο αρχικό του σχόλιο για το φιλικό με τον ΠΑΕ Γιάννινα πως: «Ήθελα περισσότερο τρέξιμο αλλά οι παίκτες είναι δικαιολογημένοι στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουν φρεσκάδα. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη".

Για τις δοκιμές που έκανε σχολίασε: " Υπάρχουν παίκτες που τα χαρακτηριστικά τους τούς επιτρέπουν να παίζουν σε δυο-τρεις θέσεις. Μέσα από τα φιλικά τους αλλάζουμε θέσεις και βλέπουμε που μπορούν να προσφέρουν. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται οι δοκιμές".

Για την στιγμή της αλλαγής του Βελλίδη από τον Σάββα Παντελίδη και ότι μπέρδεψε τους δύο πάγκους λόγω του περάσματός του από τον Άρη είπε: "Μπέρδεψε τους πάγκους ο Βελλίδης στη φάση που έγινε αλλαγή. Δεν έγινε τίποτα".

Σε ερώτηση δε για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του απάντησε: "Ψ άχνουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε, κυρίως δεξί μπακ αν βρούμε κάτι".

Ενώ σχετικά με την περίπτωση του Σαρρή υποστήριξε: " Έγιναν συζητήσεις με τον Σαρρή, το θέμα δεν προχώρησε. Δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεται η επικοινωνία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ