ΑΡΗΣ

Βούρβαχης: "Με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορεί να ανέβει ο Άρης"

Βούρβαχης: "Με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορεί να ανέβει ο Άρης"
Βούρβαχης INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στην περίπτωση ανόδου του Άρη στη Football League, αναφέροντας πως με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να ανέβει.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Focus Fm 103.6" μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, όπου αναφερόμενος στο θέμα της ανόδου του Άρη στη Football League, είπε πως με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να ανέβει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την Γ' Εθνική.

Για το θέμα του Άρη: "Εγώ τιμώ τον Άρη,ξέρω ότι έχει κάνει μεγάλο καλό στην Ελλάδα αλλά με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν αυτην την στιγμή δεν μπορεί να ανέβει στην Β’ εθνική η ομάδα".

Για την αλλαγή του ΚΑΠ: "Το άρθρο 4 παραγρ.2 λέει ότι σε περίπτωσει για οποιοδίποτε λόγο η έναρξη των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό ομάδων,ο αριθμός των ομάδων δεν συμπληρώνεται για κανέναν λόγο".

Για το άρθρο 4 που ίσχυε μέχρι τώρα: "Σίγουρα με αυτό τα πράγματα αλλάζουν. Από εκεί και πέρα όμως, αυτό που διαβάζω εγώ είναι στον ΚΑΠ που θα εγκριθεί τώρα".

Πότε θα τεθεί σε λειτουργία ο νέος ΚΑΠ: "Άμεσα τίθεται σε εφαρμογή ο ΚΑΠ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ