ΑΡΗΣ

"Βλέπει" Μπρίτο ο Άρης

"Βλέπει" Μπρίτο ο Άρης

Την περίπτωση του 28χρονου επιθετικού της Μαρίτιμο, Μπρίτο, εξετάζει ο Αρης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Προτάθηκε και ο Αντρέ Μάρκες.

Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό κομμάτι και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr εξετάζει λύση από την Πορτογαλία όσον αφορά στη θέση του επιθετικού.

Ο 28χρονος επιθετικός (αγωνίζεται κι ως εξτρέμ αλλά και πίσω από τον επιθετικό) με καταγωγή από το Πράσινο Αρκωτήρι αλλά κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, Μπρίτο, έχει προταθεί στους "κίτρινους" και διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο Αφρικανός ανήκει στη Μαρίτιμο και εξετάζονται οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί να παραχωρηθεί, το πιθανότερο με τη μορφή δανεισμού. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, γι' αυτό και ο Άρης κάνει προς το παρόν "έρευνα αγοράς".

Ο 29χρονος Πορτογάλος μπακ, Αντρέ Μάρκες, με "ελληνικό παρελθόν", προτάθηκε κι αυτός ανάμεσα στις άλλες περιπτώσεις. Ο Μάρκες ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, όπου συνυπήρξε με τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο.

Εν συνεχεία δόθηκε δανεικός σε Ουνιάο Λεϊρία, Φρεαμούντε, Βιτόρια Σετούμπαλ, ενώ πέρασε κι από την Ελλάδα με τη φανέλα του Ηρακλή. Ύστερα, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπέιρα Μαρ και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ελβετία και τη Σιόν, από το 2014 φορά τη φανέλα της Μορεϊρένσε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ