ΑΡΗΣ

Τζεμπούρ τριετίας στον Άρη

Τζεμπούρ τριετίας στον Άρη
Τζεμπούρ, ΑΕΚ, action ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με τον Αλγερινό επιθετικό να αναμένεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα πρέπει να θεωρείται ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Δηλαδή ο Αλγερινός επιθετικός ετοιμάζεται να ρίξει άγκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Εξέλιξη με την οποία ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης θα κάνει πράξη την επιθυμία του κερδίζοντας και το μεγάλο του στοίχημα.

Ο Τζεμπούρ τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες διαπραγματεύσειςμε τους "κιτρινόμαυρους" της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας πίσω αυτούς της Αθήνας και της ΑΕΚ αποδεχόμενος με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά τη βελτιωμένη πρόταση στο πρόσωπό του.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε προσφέρει εξ αρχής συμβόλαιο τριών ετών στον Αλγερινό επιθετικό και αφού έδειξε να αποσύρει το ενδιαφέρον του επέστρεψε με τη βελτιωμένη οικονομική του πρόταση που έδειξε να τον κερδίζει στο να μετακομίσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Εξέλιξη που μόνο ικανοποιημένο αφήνει το τεχνικό της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο που στο πρόσωπό του βλέπει τον επιθετικό κρούσης που επιθυμούσε.

Λεπτομέρειες πριν το αεροδρόμιο

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές συζητάνε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας πριν αυτή αποτυπωθεί μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ. Εξελίξεις οριστικές αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες με το μόνο σίγουρο να είναι πως ο έμπειρος αναμένεται το βράδυ να αφιχθεί στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει. Εκεί όπου είναι βέβαιο ότι θα τύχει θερμής υποδοχής από φιλάθλους του Άρη. Πολύ απλά γιατί πρόκειται για μία μεταγραφή αεροδρομίου.

Μεταγραφή επιπέδου Champions League

Ο Τζεμπούρ που είναι διεθνής με την Εθνική Αλγερίας από το 2006, με 33 συμμετοχές και 5 γκολ, πρόκειται για έναν επιθετικό επιπέδου Champions League. Για το λόγο αυτό και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης έκανε πως έπρεπε να κάνει την οικονομική υπέρβαση. Και όχι μόνο αυτή να συνδυαστεί με την επίτευξη της ανόδου του Άρη στη Super League από το φετινό πρωτάθλημα της Football League αλλά και την παρουσία του στο ρόστερ για άλλα δύο χρόνια. Συγκεκριμένα ο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από τις επόμενες ώρες ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ.

Στην Ελλάδα πάτησε για πρώτη φορά το 2005

Ο Τζεμπούρ είναι κάτοικος Ελλάδας από το 2005 όταν είχε έρθει για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα (21 συμ., 11 γκολ) για να μετακομίσει στον Ατρόμητο Αθηνών στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2006-2007 (14 συμ., 6 γκολ). Στο δεύτερο εξάμηνο και την περίοδο 2007-2008 ήταν στον Πανιώνιο (41 συμ., 14 γκολ) πριν μεταγραφεί στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 (58 συμ., 22 γκολ).

Σε εκείνο το σημείο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό τη φανέλα του οποίου φόρεσε μέχρι το 2013 (56 συμ, 39 γκολ) καθώς ακολούθησαν η τουρκική Σίβασπορ και η αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε μετά από 4,5 χρόνια στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ (22 συμ., 2 γκολ).

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Τζεμπούρ ο Αναστόπουλος πλαισιώνει την εμπειρία του Σέρβου Μπράνα Ίλιτς και του διψασμένου Αντώνη Καπνίδη. Ουσιαστικά διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένει να "ξεκλειδώσουν" σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League τις σφιχτές αντίπαλες άμυνες εντός και εκτός του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Παίρνει σειρά ο κεντρικός αμυντικός

Εκτός πάντως από την απόκτηση επιθετικού, και πιο συγκεκριμένα του Τζεμπούρ, ο "Αλενατόρε" επιθυμεί πάντα και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Αντίπαλος και στην περίπτωση αυτή ο χρόνος, καθώς η προθεσμία εκπνέει αύριο το μεσημέρι, της Παρασκευής, στις 15:00.

Οι επαφές ωστόσο με τους δύο ξένους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Αναστόπουλος έχουν ήδη γίνει και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον έναν εξ αυτών που μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει περάσει από την Ελλάδα. Κίνηση μετά και από αυτή του Τζεμπούρ με τις οποίες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ του Άρη λίγες ημέρες πριν από το ξεκίνημα των φετινών του υποχρεώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ