ΑΡΗΣ

Τρεις νέες μεταγραφές και ανανεώσεις στον Άρη

Τρεις νέες μεταγραφές και ανανεώσεις στον Άρη
Τσουμάνης

Ο Άρης επισημοποίησε τη συνεργασία του και με τους Νίκο Τσουμάνη, Ραφαήλ Σούκια και Στέφανο Ντόγο. Ανανέωσαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης οι Ν’ Λουντούλου, Σαμαράς και Λιόνης.

Ένας ακόμα παίκτης που από τη Βέροια κατέληξε στον Άρη. Στο Νίκο Τσουμάνη η αναφορά, που επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αποκτήθηκαν και οι Ραφαήλ Σούκιας και Στέφανος Ντόγος. Το ποδοσφαιρικό τμήμα των "κιτρίνων" έκανε γνωστές τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Λιόνη, Σαμαρά και Ν' Λουντούλου.

Η ανακοίνωση για τον Τσουμάνη: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Σαμαρά και Μιλτιάδη–Άγγελο Λιόνη. Τόσο ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1978) όσο και ο 25χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1990) βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία".Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Τσουμάνη.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1990) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ. Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2013-2014 (ακολούθησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Πανθρακικός), ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν η Κέρκυρα (2012-2013) και η Skoda Ξάνθη (2010-2012).

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Νίκος Τσουμάνης, δήλωσε στο www.arisfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο πρόεδρος. Διαπιστώνω ότι γίνονται σωστές κινήσεις και αυτό με κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια. Ο ΑΡΗΣ σε δύο χρόνια θα πρέπει να βρίσκεται στη θέση που του αρμόζει».

Η ανακοίνωση για Ντόγο - Σούκια: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση των Στέφανου Ντόγου και Ραφαήλ Σούκια. Τόσο ο 21χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1994) όσο και ο –επίσης- 21χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1994) βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία τους με τον ΑΡΗ".

Ο Στέφανος Ντόγος, που αγωνίζονταν τα τελευταία τρία χρόνια στη Βέροια, σε δηλώσεις του στο www.arisfc.gr χαρακτήρισε πρόκληση στην καριέρα του την μεταγραφή του στον ΑΡΗ. «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα σημαντικό σκαλοπάτι και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Ραφαήλ Σούκιας, που έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού, καθώς και στον Πλατανιά Χανιών (είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Παίδων και των Νέων), τόνισε από την πλευρά του στο www.arisfc.gr: « Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΑΡΗ και θα φοράω τη φανέλα του. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να πάει η ομάδα ψηλά».

Η ανακοίνωση για Σαμαρά - Λιόνη: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Σαμαρά και Μιλτιάδη–Άγγελο Λιόνη. Τόσο ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1978) όσο και ο 25χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1990) βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία".

Τρεις νέες μεταγραφές και ανανεώσεις στον Άρη

(Σαμαράς)

Τρεις νέες μεταγραφές και ανανεώσεις στον Άρη

(Λιόνης)

Η ανακοίνωση για Ν’ Λουντούλου: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου. Ο 23χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός (γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1992) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία".

Τρεις νέες μεταγραφές και ανανεώσεις στον Άρη

(Ν’ Λουντούλου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ