ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Θα πάμε αρκετά καλά"

Τσιώλης: "Θα πάμε αρκετά καλά"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με την Ένωση Παραλιμνίου απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου επιθετικού.

Κι όσο για το ότι η ομάδα του δεν σκόραρε έδειξε να τον προβληματίζει περισσότερο το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν δημιούργησαν τις απαιτούμενες ευκαιρίες.

Ακόμη για τον 21χρονο υπό δοκιμή Αργεντινό αριστερό μπακ Αουγκουστίν Στράνο άφησε να εννοηθεί πως δύσκολα θα παραμείνει.

" Δημιουργήσαμε τις λιγότερες ευκαιρίες από όλα μας τα φιλικά. Ήταν όμως μία δύσκολη μέρα με ιδιαίτερη κούραση αν και παίξανε όλα τα παιδιά για να ξεφύγουνε από την ρουτίνα προπονήσεων.

Και η χθεσινή απογευματινή προπόνηση και η σημερινή πρωινή μας έβγαλε κούραση. Ωστόσο σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε", για να προσθέσει: " Μας λείπανε στην επίθεση ο Καστίγιο και ο Τσέζαρεκ αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα.

Χθες ήταν μία ειδική προπόνηση που ξέραμε ότι θα έβγαζε κούραση. Μας αφαίρεσε φρεσκάδα σε κίνηση και αυτοματισμούς. Σιγά σιγά όμως θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

Για την απόκτηση επιθετικού είπε: " Πάντα ένας καλός και έτοιμος επιθετικός θα είναι μία καλή λύση. Έχει αρχίσει να κουράζει όμως το θέμα. Έχουμε δουλέψει με τα παιδιά που έχω στην διάθεσή μου και δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Το πρόβλημα σήμερα δεν ήταν στον φορ αλλά ότι δεν δημιουργήσαμε φάσεις. Αν έρθει ένας έτοιμος με προετοιμασία μακάρι να έρθει και θα δώσουμε τον αγώνα μας".

Είχαμε 1-2 επαφές όπως μίλησα με τον πρόεδρο και αναμέναμε τις απαντήσεις τους. Εγώ όμως πλέον αρχίζω και βλέπω την ομάδα που έχω στα χέρια μου και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε αρκετά καλά".

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για το μέλλον του υπό δοκιμή Αργεντινού αριστερού μπακ Αουγκουστίν Στράνο είπε: "Για να αποτελέσει την αλλαγή του Μίσελ υπάρχει ο Αγτζίδης που μπορεί να αντεπεξέλθει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ