ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Συγχαρητήρια στον Βελλίδη"

Τσιώλης: "Συγχαρητήρια στον Βελλίδη"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης έδωσε συγχαρητήρια στον Μάρκο Βελλίδη για την απόδοσή του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε αντίληψη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη:

" Ένα παιχνίδι άσχημο για την ομάδα μας και άσχημο στην απόδοση παρότι τίποτα δεν έδειχνε στο ξεκίνημα ότι θα είχαμε μία τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιεστικοί ως ομάδα, δεν προηγηθήκαμε και για έναν ανεξήγητο λόγο γίναμε πολύ νευρικοί και χάνοντας την αυτοσυγκέντρωσή μας δεν είχαμε καθόλου αντίληψη του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και ρισκάραμε περισσότερο αφού ήταν επιτακτική η νίκη θέλοντας να φέρουμε το παιχνίδι από τα πλάγια. Παρόλα αυτά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και αντίθετα ο αντίπαλός μας δημιούργησε ευκαιρίες και αν αξίζει κάποιος συγχαρητήρια αυτός είναι ο Μάρκος Βελλίδης.

Είναι μία δύσκολη περίοδος για τον Άρη. Ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας και θα πρέπει όλοι μας να φανούμε δυνατοί. Θα είναι δικαιολογία ότι μας έχει βγάλει εκτός ρυθμού η όλη κατάσταση. Αυτό που με ανησυχεί και με έχει στεναχωρέσει είναι ότι η ομάδα δεν είχε αντίληψη του παιχνιδιού και πρώτος από όλους ο προπονητής έχει την ευθύνη.

Θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία εκτός και αν ο κόσμος έχει άλλη άποψη. Εγώ είμαι διατεθειμένος μαζί με τους συνεργάτες μου να φέρουμε και πάλι την ομάδα να έρθει στον δρόμο των επιτυχιών".

Για εξήγηση όσον αφορά της εικόνας της ομάδας του δήλωσε: " Μέσα από την όλη διαδικασία και της προπόνησης και της συζήτησης η μία δικαιολογία είναι ο ρυθμός. Είναι δικαιολογία και μόνο.

Δεν δείχνουν κάτι μέσα στην εβδομάδα. Ξέρουμε σε ποια ομάδα έχουμε έρθει με πίεση από τον κόσμο για να αντέξουν την πίεση. Δυστυχώς έχουμε τεράστιο πρόβλημα στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού".

Για το υπεράριθμο ρόστερ που διαθέτει υποστήριξε: " Υπάρχουν αρκετές επιλογές και μέσα στην διακοπή στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε τις καλύτερες επιλογές.

Υπάρχει ένα θέμα με τον κεντρικό φορ μετά την αποβολή του Σολτάνι και τον τραυματισμό του Τσέζαρεκ και θα ήταν θετικό αν στο παιχνίδι πέρα από τον Βελλίδη είχαμε μία θετική συμπεριφορά. Προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου να βρούμε την αιτία αλλά βλέπουμε ότι η ομάδα δημιουργεί. Από την πίεση, το άγχος, την αποχή ή ακόμη ακόμη γιατί δεν είναι έτοιμος ο βασικός μας σέντερ φορ.

Έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια. Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άψογο. Δεν έχουμε προβλήματα. Η συμπεριφορά και το ήθος είναι αρκετά καλό. Από ένα σημείο και μετά η ομάδα έπαιζε χωρίς μυαλό και αυτό είναι ένα πρόβλημα και θα κοιτάξουμε πως θα το λύσουμε".

Για την δεύτερη κίτρινη κάρτα που ισοδυναμούσε με την αποβολή του Νέρι Καστίγιο σημείωσε: " Ήταν μία αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ενέργεια. Θα μπορούσε να την αποφύγει. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όμως ο τερματοφύλακας όπως και έγινε έξυπνα την κέρδισε αυτήν την κάρτα. Και δεν δικαιολογείται ούτε η κλάση του ούτε κανένας ποδοσφαιριστή στον Άρη να κάνει τέτοιες ενέργειες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ