ΑΡΗΣ

Τσάβι Τόρες για Άρη

Barcelona's Cesc Fabregas, left, duels for the ball with Levante's  Xavi Torres, right,  during their La Liga soccer match at Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, April 14, 2012. (AP Photo/Alberto Saiz)
Τσάβι Τόρες AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η περίπτωση του 31χρονου Ισπανού αμυντικού χαφ, Τσάβι Τόρες, έρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη. Ο Ίβηρας μέσος έχει προταθεί και εξετάζεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου βρίσκεται ο Άρης και ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι ο Τσάβι Τόρες. Είναι Ισπανός, γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 1986 με θητεία σε αρκετές ομάδες της Primera Division.

Τη σεζόν 2008-2009, μάλιστα, έπαιξε σε δύο αγώνες της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, κατακτώντας πρωτάθλημα με τους "μπλαουγκράνα". Ακολούθησαν οι Μάλαγα, Λεβάντε, Χετάφε, Μπέτις, Σπόρτινγκ Χιχόν και τελευταίος του σταθμός ήταν η Περθ Γκλόρι της Αυστραλίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 24 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 4 γκολ. Στην Primera Division έχει παίξει σε 157 ματς, σε 26 στη Segunda Division, ενώ μετρά και έξι συμμετοχές στο Europa League.

AP Photo/Alberto Saiz

Xavi TORRES «2017/2018» from VIDEOSCOUTING on Vimeo.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ