ΑΡΗΣ

Τσαρούχας: "Ξερίζωσαν από τη ρίζα τον Άρη"

Τσαρούχας: "Ξερίζωσαν από τη ρίζα τον Άρη"

Στον Focus Fm 103,6, φιλοξενήθηκε ο Νίκος Τσαρούχας, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης. Αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ομάδα, σύγκρινε με παλιότερες εποχές, ενώ τέλος εξέφρασε και το παράπονό του.

Στον Focus Fm 103,6, φιλοξενήθηκε ο Νίκος Τσαρούχας, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης. Αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ομάδα, σύγκρινε με παλιότερες εποχές, ενώ τέλος εξέφρασε και το παράπονό του σε ερώτηση για το αν τον έχουν πλησιάσει, ώστε να βοηθήσει ξανά την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον Άρη σήμερα:

"Ο Άρης, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι ένα τεράστιο σωματείο με πολλά τμήματα. Δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο άρχισε να συρρικνώνεται και πρέπει άμεσα να βρει το δρόμο του. Ευτυχώς βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο Γιώργος Γαλανός, τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά, αλλά του λέω μπράβο, διότι προσπαθεί να στεριώσει ένα δέντρο, το οποίο το ξεριζώσανε από τη ρίζα όλοι οι προηγούμενοι. Θεωρώ ότι κάτι καλό θα προκύψει. Πλέον όμως, αφού δεν υπάρχει ΠΑΕ, ο Άρης θεωρείται διπλής διαχείρισης σύλλογος".

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να οδηγήσει τον σύλλογο και πάλι σε ένδοξες μέρες:

"Το πρώτο είναι η διοικητική ομαλότητα και η ομόνοια όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα και αναφέρομαι σε διοίκηση, παίκτες και κόσμο. Πρέπει όλοι να γίνουμε μια οικογένεια, όπως ήμασταν στον Άρη παλιότερα. Προσωπικά εγώ έχω ζήσει πολύ καλές μέρες στον Άρη, επί προεδρίας του Νίκου Καμπάνη. Περάσαμε και επιτυχίες και αποτυχίες, αλλά πάνω απ’όλα ήμασταν σύλλογος με κεφαλαία γράμματα. Επίσης, όταν είχα την ευθύνη της ΠΑΕ, δε χρειαζόμασταν χρήματα. Στην πρώτη μου θητεία μάλιστα, είχαμε θετικό ισολογισμό, χωρίς δάνεια, χωρίς βοήθεια, μόνο με σωστή διαχείριση. Και το σημαντικότερο; Δε χρεώσαμε ποτέ την ομάδα".

Αναφορικά με το αν παρακολουθεί την ομάδα:

"Τον παρακολουθώ φυσικά. Δεν πηγαίνω φυσικά στο γήπεδο λόγω συγκυριών, αλλά νοερά και ψυχικά είμαι κοντά του. Αν και όποτε χρειαστεί θα είμαι παρών, αν το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου φυσικά".

Σχετικά με το αν του έχει γίνει κάποιο κάλεσμα:

"Προς το παρόν όχι. Δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν, μέχρι και σήμερα, πως ο Άρης δημιουργήθηκε με παρθενογέννεση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ