ΑΡΗΣ

Τρίτη το τελικό ραντεβού με Κόκε

Τρίτη το τελικό ραντεβού με Κόκε
Κόκε

Νέα επικοινωνία με την πλευρά του Σέρχιο Κόκε υπήρξε σήμερα και κλείστηκε για την Τρίτη το τελικό ραντεβού με σκοπό την υπογραφή των εγγυήσεων που θα επικυρώσει την επιστροφή του στον Άρη.

Νέα επικοινωνία με την πλευρά του Σέρχιο Κόκε υπήρξε στην διάρκεια της Κυριακής και κλείστηκε για την Τρίτη (23/11) το τελικό ραντεβού με σκοπό την υπογραφή των εγγυήσεων που θα επικυρώσει την επιστροφή του στον Άρη.

Ουσιαστικά απομένουν 48 ώρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ισπανού επιθετικού και πρώην αρχηγού του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πάλι μετά τον Απρίλιο του 2010.

Ο Πάουλο Κάμπος πριν λίγες ώρες μέσα από τη συνέντευξη τύπου μετά το διπλό στο Σουφλί επί του Εβρου με 0-3 είχε στείλει το μήνυμά του περί ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ.

«Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη. Είμαστε μία ομάδα ενωμένη. Ήρθαμε με αρκετούς νεαρούς λόγω τραυματισμών, αλλά πάντα προετοιμαζόμαστε σωστά για αυτά τα παιχνίδια. Ευελπιστούμε τον Ιανουάριο να έχουμε άλλους πέντε-έξι παίκτες, για να γεμίσει το ρόστερ», είπε ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη.

Στην περίπτωση του Κόκε η πλευρά του Άρη θα καταβάλει το 30% της συμφωνίας σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό με την μορφή της μερικής εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Το ποσό που θα δοθεί στον Ισπανό είναι της τάξης του 15% των συνολικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η οποία αφορά την τελευταία δόση του Ιουνίου.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να αποκτήσει τη δικαιοδοσία ο ΑΣ Αρης για την εκχώρηση, ο Γιώργος Γαλανός δεσμεύτηκε να δώσει προσωπική επιταγή.

Κι όσο για την άφιξη του Κόκε στην Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιανουαρίου, από την στιγμή που μεθαύριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ