ΑΡΗΣ

Τριετές συμβόλαιο στον Άρη ο Μπράνα Ίλιτς

Τριετές συμβόλαιο στον Άρη ο Μπράνα Ίλιτς
Ίλιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Άρη είναι και τυπικά ο Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποία θα ενισχύσει από εδώ και στο εξής.

Ολοκληρώθηκε η σημαντική προσθήκη για τον Άρη. Οι "κίτρινοι" απέκτησαν τον 31 ετών στράικερ Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο τέως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα πρόκειται να αποτελέσει βασικό εργαλείο για το Νίκο Αναστόπουλο στη Football League της νέας σεζόν.

Μετά την υπογραφή συμβολαίου είπε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, που ξέρω ότι έχει απίστευτους φιλάθλους, οι οποίοι αγαπάνε παθολογικά την ομάδα. Με έπεισε το πρότζεκτ του κ. Καρυπίδη, ο οποίος έχει όραμα για τον ΑΡΗ. Ήρθα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ούτως ώστε ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει στη Superleague και να πρωταγωνιστήσει.

Επίσης είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κ. Αναστόπουλο και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά». Ο Ίλιτς θα ενσωματωθεί την Τετάρτη (3/8) στην προετοιμασία του Άρη, που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι.

Τριετές συμβόλαιο στον Άρη ο Μπράνα Ίλιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανακοίνωση του Άρη: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράνα Ίλιτς. Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος επιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 με την ομάδα μας.

Ο Μπράνα Ίλιτς γεννήθηκε στις 16/02/1985 στο Ζέμουν Βελιγραδίου, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Το 2007 μετακόμισε στη Ραντ Βελιγραδίου, με την οποία τη διετία 2007-2009 είχε 59 συμμετοχές και 16 γκολ, ενώ την επόμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Παρτιζάν (33 συμμετοχές και 5 γκολ). Ακολούθησαν η Βοϊβοντίνα (2010-’11) έχοντας 35 συμμετοχές και 13 γκολ και η Ακτόμπε του Καζακστάν (10 συμμετοχές και 3 γκολ).

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καταγράφοντας συνολικά 138 συμμετοχές και 28 γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συμφωνία Άρη με Ίλιτς, κοντά και ο Ανάκογλου
Ρόβας: "Σίγουρη η άνοδος στην Super League"
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ