ΑΡΗΣ

Τρία γκολ ο Τάτος στο πρώτο διπλό του Άρη

Τρία γκολ ο Τάτος στο πρώτο διπλό του Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διπλό στο μισό του γηπέδου περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο Καρπενήσι με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο στο 3-1 των μπλε.

Με καινούργια πρόσωπα τους Μπράνα Ιλιτς και Δημήτρη Ανάκογλου και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Άρη την Πέμπτη στο Καρπενήσι.

Ο αρχηγός των «κίτρινων» ξεχώρισε στο δίτερμα πριν το τέλος της προπόνησης, στο μισό γήπεδο, σκοράροντας και τα τρία γκολ στη νίκη τω μπλε με 3-1 επί των κόκκινων, για τους οποίους βρήκε δίχτυα ο Μάρκος Ντούνης.

Οι Μπράνα Ίλιτς και Δημήτρης Ανάκογλου μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου. Μάλιστα αμφότεροι συμμετείχαν στο διπλό ως μπαλαντέρ από τον "Αλενατόρε". Η κάθε ομάδα είχε 9 ποδοσφαιριστές με μπλε φανελάκια προπόνησης και 9 με κόκκινα με τους Ίλιτς και Ανάκογλου με κίτρινα.

Κι όσο για τους τερματοφύλακες της ομάδας, οι Σωκράτης Διούδης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ακολούθησαν μόνοι τους πρόγραμμα εκγύμνασης, μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, πριν συμμετάσχουν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος χώρισε τις δύο ομάδες των ποδοσφαιριστών του ως εξής:

Η μία ομάδα των γκρι: Αναγνωστόπουλος, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Αντρέου, Παυλίδης, Ίλιτς, Καρβούνης, Ντόγος.

Η άλλη ομάδα των κόκκινων: Διούδης, Σωτηριάδης, Ντούνης, Καπνίδης, Ανάκογλου, Νέτο, Μαζινγκά, Βουτσιάς, Τσουμάνης, Ρόβας.

Φιλικό με τον Αχαρναϊκό

Εν τω μεταξύ κόντρα στον Αχαρναικό που εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο Καρπενήσι θα ανοίξει η αυλαία των φιλικών προετοιμασίας για τον Άρη. Μετά τη σχετική επικοινωνία που είχαν οι "κίτρινοι" με τους ιθύνοντες της ομάδας του Μενιδίου αποφάσισαν το φιλικό να διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:00. Χώρος διεξαγωγής του το κεντρικό γήπεδο του Καπρενησίου στο οποίο γίνονται και οι προπονήσεις της ομάδας.

Στο πρώτο παιχνίδι δυο σχεδόν εβδομάδες μετά την έναρξη της φετινής προετοιμασίας λογικά ο Νίκος Αναστόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους 20 ποδσφαιριστές του που έχει στη διάθεσή του.

Παράλληλα την Παρασκευή (5/8) στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αφιχθεί η αποστολή της Καλλιθέας και θα υπάρξει επικοινωνία ώστε να διερευνηθούν οι προθέσεις της αθηναϊκής ομάδας για φιλικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ