ΑΡΗΣ

Τρέχει για ενίσχυση

Τρέχει για ενίσχυση

Η ήττα ντροπή που γνώρισε ο Άρης από τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ήταν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του ρόστερ.

Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού του Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο που σήμανε την ολοκλήρωση της βαριάς ήττας ντροπή από τον Καμπανιακό ήταν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του ρόστερ.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και για ανάληψη ευθυνών από άπαντες. Για τα όσα λάθη έχουνε γίνει μέχρι στιγμής τις προηγούμενες αλλά πολύ περισσότερο το τι γίνεται από εδώ και πέρα καθώς η χρονιά μόλις ξεκίνησε και φαίνεται πως χρόνος υπάρχει.

Λόγια ακούστηκαν αρκετά όλες αυτές τις ημέρες με αυτό που επιθυμεί ο κόσμος της ομάδας είναι οι πράξεις και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι να έρχονται οι νίκες μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Της ανόδου στην Football League με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη φάνηκε ξεκάθαρα με την χθεσινή εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κόντρα στον Καμπανιακό και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το βασικό αντικείμενο της βραδινής συζήτησης μεταξύ του Γιώργου Γαλανού και του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Γαλανός και Καλαϊτζίδης τα είπανε για πολλές ώρες σε ένα σημαντικό τετ α τετ για την συνέχεια της χρονιάς και ειδικότερα τις επόμενες οχτώ μέρες. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και είναι η τελευταία μέρα που ο Άρης έχει την δυνατότητα να προσθέσει ποδοσφαιριστή, κυρίως επιθετικό, ή ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Συνάντηση που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας και εκτός από την ανάγκη ενίσχυσης αυτή μεταφράζεται με την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών. Αυτών που θα επιτρέψουν την πλήρη ανταπόκριση στις απαιτήσεις ενός πρωταθλήματος όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής και της κατάκτησης της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο.

Στην χθεσινή εμφάνιση πάντως κόντρα στον Καμπανιακό ο Άρης δεν γνώρισε απλώς την βαριά ήττα ντροπή με 3-0 αλλά είχε και τρεις αγωνιστικές απώλειες. Η μία είχε να κάνει με την αποβολή του Δημήτρη Καρατζιοβαλή και οι άλλες δύο με τους τραυματισμούς των Νίκου Ψυχογιού και Καλούδη Λεμονή.

Ο Ψυχογιός μετά τις ακτινογραφίες που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως γλίτωσε το κάταγμα στον ώμο του αλλά σίγουρα θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τον Φιλώτα για το Κύπελλο. Κι όσο για τον Λεμονή χτύπησε ακριβώς στο ίδιο σημείο όπως και στη Βουλγαρία στον ώμο του. Παρόλα αυτά όμως ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής εκτιμά ότι δεν είναι σοβαρός και μέσα στην εβδομάδα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ