ΑΡΗΣ

Τοπαλίδης: "Η φανέλα του Άρη είναι βαριά"

Τοπαλίδης: "Η φανέλα του Άρη είναι βαριά"
Τοπαλίδης INTIME SPORTS

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Focus Fm 103.6" φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Στον "Focus Fm 103.6" φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του Άρη, για την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας, για το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, καθώς και για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Άρη: "Τα προβλήματα παραμένουν, αλλά όταν κερδίζεις τα πάντα είναι καλύτερα. Οι παίκτες κατάλαβαν από μόνοι τους ότι παίζουν σε μεγάλη ομάδα και ότι πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Αυτό που είχαμε πει είναι ότι θέλουμε να είμαστε πρώτοι τον Ιανουάριο ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες και να συνεχίσουμε. Πρέπει όμως να γίνουμε καλύτεροι. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε μερικές θέσεις. Η ποιότητα είναι καθοριστικός παράγοντας και η ομάδα είναι υπό πίεση. Δεν μπορείς να αντέξεις να μην έχει καλά αποτελέσματα σε αυτή τη κατηγορία. Η φανέλα του Άρη είναι βαριά."

Για την ενίσχυση της ομάδας: "Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Όσον αφορά το θέμα του Κόκε είναι επιθυμία του προέδρου. Εγώ θεωρώ πως πρέπει να πάρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα. Δεν μας χρειάζονται ονόματα. Ο Κόκε αν είναι σε καλή κατάσταση φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος. Πρέπει οι παίκτες να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην κατηγορία. Δεν φτάνει αν είσαι ντελικάτος και τεχνίτης."

Για την συνεργασία με την διοίκηση: "Είναι πολύ καλή η συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Παρόλο που υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Κάποια από αυτά είναι δική μου αρμοδιότητα να λυθούν, κάποια όχι."

Για το παιχνίδι με την Αρναία: "Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι το αποτέλεσμα. Αν παίζαμε πολύ καλά αλλά χάναμε δε θα μας άρεσε. Δεν έρχονται όλα όπως τα θέλεις στο ποδόσφαιρο. Μπορεί αν βρεθείς προ εκπλήξεων. Για 30-35 λεπτά ήμασταν καλοί. Μετά το 2-1 όμως κρατούσαμε την μπάλα για να μην ισοφαριστούμε. Όταν παίζεις με μια υποδεέστερη ομάδα δεν πρέπει να φτάνεις σε αυτό το σημείο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήθελα να είμαστε πιο επιβλητικοί. Αυτό είναι κάτι που το χρωστάμε και στον κόσμο μας. Άρης είσαι!"

Για το ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες: "Επειδή έχουμε κάνει φιλικά με την ομάδα Κ19 μπορώ να πω πως εντόπισα ταλέντα και παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν. Είναι όμως μικρά ακόμα για να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Είπα βέβαια στον κ. Κάμπος πως όταν είμαστε άνετοι να ρίξουμε και κάνα πιτσιρικά μέσα. Αλλά τώρα δεν γίνεται. Υπάρχει πίεση."

Για την τρίτη κατηγορία: "Στην κατηγορία όλοι κάνουν focus στον Άρη. Όπως για παράδειγμα πολλές ομάδες παίζουν διαφορετικά στο Τσάμπιονς Λιγκ σε σχέση με τα εγχώρια πρωταθλήματα, λόγω της διαφοράς του κινήτρου και της προβολής. Όλες οι ομάδες έχουν ένα έξτρα κίνητρο όταν μας αντιμετωπίζουν. Γενικά πάντως εντυπωσιάστηκα με τις ομάδες της κατηγορίας. Είναι πολύ καλές. Έχουν ποιότητα και μπαλαδόρους ποδοσφαιριστές. Τα παιχνίδια είναι σκληρά και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να κερδίσεις ένα παιχνίδι παίζοντας στο 50%. Πρέπει να τα δίνεις όλα."

Για τον ΠΑΟΚ: "Μπορεί να περάσει. Παρά την νίκη επί του Ολυμπιακού, εγώ θα πω πως δεν είναι τόσο δυνατός. Θα δυσκολευτεί να περάσει την Γκινγκαμπ. Αν εξαιρέσουμε τις νίκες με την Ντινάμο Μινσκ, είχε πρόβλημα στα άλλα παιχνίδια. Είναι όμως πολύ δυνατός στην έδρα του. Του δίνω 50% πιθανότητες να περάσει."

Για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Είπα από την αρχή ότι φέτος δεν θα είναι το ίδιο δυνατός. Αυτό αποδείχτηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα. Με την Γιουβέντους τον έσωσε ο Ρομπέρτο. Με την Ατλέτικο ήταν πολύ καλός. Γενικά είναι πολύ δυνατός στο Καραϊσκάκη. Την Μάλμε θα την κερδίσει αλλά φέτος δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν πιστεύω πας θα χάσει η Γιουβέντους."

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας: "Ο Παναθηναϊκός έχει έναν βαθμό και έχει αποκλειστεί. Ο Αστέρας επίσης. Ο ΠΑΟΚ είχε έναν εύκολο όμιλο αλλά ακόμα παλεύει. Η Εθνική έχει έναν βαθμό σε 4 παιχνίδια. Όλα αυτά αντικατοπτρίζουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Είναι πολύ πεσμένο σε σχέση με άλλες χρονιές."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ