ΑΡΗΣ

Το βράδυ ο Σανιά

Το βράδυ ο Σανιά

Ο Σιντί Σανιά έλυσε το θέμα που είχε με την βίζα του και αναμένεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη που επιμένει να προχωρήσει στην απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το βράδυ για λογαριασμό του Άρη ο Σιντί Σανιά αφού έλυσε το θέμα που είχε με την βίζα του ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιμένουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο Σενεγαλέζος θα είναι εκτός απροόπτου η τέταρτη μεταγραφή του Άρη, μετά τους Λιόνη, Νικολόπουλο και Καλογεράκη και συνάμα μία από τις τρεις μεταγραφές άνω των 24 χρόνων που έχει δικαίωμα να κάνει ο Άρης ως μια από τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Ο Σανιά έχει στείλει από το βράδυ της Πέμπτης το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο αλλά για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία και για να γίνει επίσημα μέλος του ρόστερ του Άρη θα πρέπει να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Κι αυτό γιατί έχει να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 2013.

Από την στιγμή που όλα θα πάνε καλά και το βράδυ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αλλά και με τα αποτελέσματα των εξετάσεών του αύριο θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και θα τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο τεχνικός του Άρη εν τω μεταξύ για την θέση του τερματοφύλακα μετά από την απόκτηση του Μανώλη Καλογεράκη εξετάζει την περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη για να συμπληρώσει την τριάδα της νέας χρονιάς μαζί με τον Γκελή.

Μοναδικό δεδομένο έως τώρα είναι ότι ο Γιαννιώτςη παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό και στον Άρη ψάχνουν τον τρόπο, ώστε να πλησιάσουν τους Πειραιώτες αλλά και τον ίδιο με στόχο να τον πείσουν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδας της Super League ενώ την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League με τον Φωστήρα επίσης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ ο Καλαϊτζίδης αποφάσισε ο Ιταλός αμυντικός Μενεγκάλι να μην συνεχίσει να συμμετέχει στις προπονήσεις του Άρη από αύριο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ