ΑΡΗΣ

Το πάλεψε μέχρι τέλους ο Πουλίδο

Το πάλεψε μέχρι τέλους ο Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Ρούμπεν Πουλίδο αν και το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και αποκλείστηκε της αποστολής του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα (17/03, 17:15).

Αν και το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ρούμπεν Πουλίδο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και αποκλείστηκε της αποστολής του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα (17/03, 17:15).

Η απουσία του Πουλίδο δεν θα είναι η μόνη όμως για τον Σούλη Παπαδόπουλου που δεν υπολογίζει σε ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές του.

Στον επίσης όπως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τραυματίας αλλά και τιμωρημένο Νίκο Ψυχογιό, στον τραυματία Μιχάλη Γιαννίτση (συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του), τον Παντελή Αντωνιάδη, καθώς και οι τιμωρημένοι Ανδρέας Τάτος και Νούνο Κοέλιο.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και μετά από την ολοκλήρωσή της ο τεχνικός του ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του η οποία αποτελείται από τους: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Η οριστικοποίηση της απουσίας του Πουλίδο φέρνει τον Ανδρέα Ηρακλή βασικό υποψήφιο για την βασική ενδεκάδα και το κέντρο της άμυνας του Άρη αύριο στο γήπεδο «Οι Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων.

Κι όσο για τα χαφ ο Παπαδόπουλος προσανατολίζεται να τοποθετήσει ως επιτελικό μέσο τον Τριανταφυλλάκο πίσω από τον Αγκάνθο και στον άξονα τον Οικονομόπουλο δίπλα στον Παπαστεριανό. Αλλιώς θα αγωνιστεί ο Τριανταφυλλάκος στα αμυντικά χαφ και ο Αγγελούδης προωθημένος δίπλα στον Αγκάνθο.

Από εκεί και πέρα ο Διούδης θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια του Άρη με κεντρικό δίδυμο τους Παπαζαχαρία και Ηρακλή, τον Καζναφέρη ως δεξί μπακ και τον Ζαραδούκα αριστερό ενώ στις πτέρυγες της επίθεσης θα παίξουν οι Γιαννιώτας και Διαμαντάκος δεξιά και αριστερά και τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αγκάνθο.

Ο Παπαδόπουλος τέλος στην γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα τόνισε: «Έχουμε κρατήσει τα θετικά από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και κοιτάμε μπροστά, όπου μας περιμένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι, πέρα από το κέρδος των τριών βαθμών, μας βοήθησε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι. Όταν κερδίζεις η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και δουλεύεις πιο ευχάριστα. Στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να προσαρμόσουμε την τακτική μας πάνω στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το ματς του Σαββάτου θα είναι δύσκολο, αλλά για μας δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για να πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ