ΑΡΗΣ

Το μπαλάκι στον Κόκε

Το μπαλάκι στον Κόκε
Κόκε INTIME SPORTS

Το θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε είναι στην πρώτη γραμμή για τον Άρη και μετά την κατάθεση της πρότασης το μπαλάκι έχει περάσει στον Ισπανό επιθετικό.

Στην πρώτη γραμμή της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκεται η υπόθεση της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε.

Το μπαλάκι έχει περάσει στον Ισπανό επιθετικό μετά την κατάθεση της πρότασης και αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η απάντησή του μέχρι μεθαύριο Δευτέρα.

Ήδη το φλερτ είναι σε προχωρημένο στάδιο μετά τις δυο επικοινωνίες των ανθρώπων του Άρη με τον Κόκε, την Τετάρτη και την Πέμπτη, από τις οποίες στην μία συνομίλησε μαζί του ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Γαλανός.

Η αίσθηση που υπάρχει στην Αλκμήνης είναι ότι ο Κόκε έδειξε θετικός στην επιστροφή του στον Άρη για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά τον Απρίλιο του 2010. Πλέον αυτό που απομένει είναι τι θα απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε.

Ο 31χρονος Κόκε εξάλλου και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τη μεγάλη του επιθυμία για να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφήνοντας πίσω του την Ινδία όπου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του σε έναν μήνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ