ΑΡΗΣ

Το σκέφτεται για Βελλίδη και Αγκάνθο

Το σκέφτεται για Βελλίδη και Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Άρη εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ βρήκε τον Μάκη Κατσαβάκη να μην έχει καταλήξει για το αν θα ξεκινήσει τους Βελλίδη και Αγκάνθο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν έχει καταλήξει για το αν θα ξεκινήσει τους Βελλίδη και Αγκάνθο.

Ο προβληματισμός του Σερραίου τεχνικού για την θέση του τερματοφύλακα έχει να κάνει με το ότι ο Βελλίδης επέστρεψε μόλις στα μέσα της εβδομάδας στις προπονήσεις και για αυτήν την κορυφή της επίθεσης με τον τραυματισμό του Τριανταφυλλάκου.

Ο Κατσαβάκης προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει το σύνολό του σε διάταξη 4-2-3-1 με έναν εκ των Βελλίδη ή Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας πρόκειται να αποτελέσουνε οι Παντίδο και Παπαζαχαρίας με τον Ψυχογιό ή τον Ασλανίδη δεξί μπακ και επικρατέστερο τον Γιαννίτση ως αριστερό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Πουλίδο με τον Κοέλιο έχοντας μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Παπαστεριανό, ως αριστερό χαφ τον Γιαννιώτα και ως δεξί τον Καπετάνο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα δοκίμασε τους Γκέσιο και Αγκάνθο.

Εν τω μεταξύ πριν από μερικά λεπτά αναρτήθηκε δήλωση του Μάκη Κατσαβάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου υποστηρίζει τα εξής: «Με δεδομένο ότι όλα πήγαν καλά και θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας, στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάσαμε στον προηγούμενο αγώνα με τον Ο.Φ.Η. και αυτήν την φορά να το συνδυάσουμε με την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία, όπως κι εμείς, προσπαθεί να “χτιστεί” ουσιαστικά από το μηδέν.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Τα παιδιά μέρα με τη μέρα δένονται όλο και περισσότερο και είναι θέμα χρόνου να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και μαζί να έρθουν και οι νίκες. Μακάρι αυτό να ξεκινήσει από την Κυριακή».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ