ΑΡΗΣ

Το μπαλάκι στην ΓΓΑ για την παρουσία των φίλων Άρη στην Καβάλα

Το μπαλάκι στην ΓΓΑ για την παρουσία των φίλων Άρη στην Καβάλα

Για μία ακόμα φορά η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προσπάθησε να βάλει εμπόδια στους φιλάθλους του Άρη εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού της παρουσίας τους στις κερκίδες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προσπάθησε για μία ακόμη φορά να βάλει εμπόδια στους φιλάθλους του Άρη εν όψει του Κυριακάτικου (11/10) παιχνιδιού και με αφορμή την παρουσίας τους στις κερκίδες. Αυτό προέκυψε στην σύσκεψη όπου έγινε την Τρίτη (6/10) τέθηκε θέμα μη μετακίνησης οργανωμένα από την πλευρά των οπαδών του Άρη και πλέον η ΓΓΑ καλείται να αποφασίσει και να δώσει λύση μέσα στο επόμενο διήμερο.

Η διοίκηση της Καβάλας, που την Δευτέρα ήταν θετική στο αίτημα του Άρη να δώσει 2.000 εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ για τις ανάγκες των φιλάθλων της, δεν είχε δεχθεί να μετατεθεί η σέντρα του παιχνιδιού από την Κυριακή (11/10) για το Σάββατο (10/10) λόγω της πρεμιέρας της μπασκετικής ομάδας της Καβάλας με το Λαύριο για το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το πιθανότερο είναι να λειτουργήσει εκδοτήριο έξω από την θύρα των φιλοξενούμενων χωρίς αυτό να αποτελεί εμπόδιο για τους φιλάθλους του Άρη παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην σύσκεψη της Τρίτης. Μάλιστα την Κυριακή (11/10) θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει το παιχνίδι της πρεμιέρας της μπασκετικής ομάδας του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στη Nick Galis Hall.

Ανοιχτό του Κόκε

Στο αγωνιστικό κομμάτι κι ενώ το θέμα του Σέρχιο Κόκε παραμένει ανοιχτό το νέο δίλημμα για τον Νίκο Αναστόπουλο έχει να κάνει με την θέση του τερματοφύλακα αφού από την Δευτέρα έχει στην διάθεσή του και τον Γιάννη Σιδεράκη. Κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός του Άρη έχει πλέον στην διάθεσή του τρεις πορτιέρο. Τους Tζινάρ, Μπαϊμάκη και Σιδεράκη με τους Τζινάρ και Σιδεράκη να έχουν το προβάδισμα για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα.

Εν τω μεταξύ η καθυστέρηση που υπάρχει όσον αφορά την ανάδειξη του νέου ΔΣ στον ΑΣ Άρη αυτόματα πάει πίσω και την συμφωνία του συλλόγου με τον Θόδωρο Καρυπίδη, η οποία πρέπει να περάσει και στο χαρτί. Ωστόσο στην διάρκεια της εβδομάδας ο ΑΣ θα επιδιώξει να κάνει ένα ραντεβού με τον Καρυπίδη. Αυτό θα αφορά την συμφωνία του με τον Ερασιτέχνη, τις δεσμεύσεις του απέναντι σε αυτόν, αλλά και για την Γενική Συνέλευση που μετά την χθεσινή της διακοπή μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (12/10).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ