ΑΡΗΣ

Το μπαλάκι στην εφορία

Το μπαλάκι στην εφορία
INTIME SPORTS

Η προθεσμία που είχε στην διάθεσή του ο Άρης για την καταβολή της τελευταίας δόσης του άρθρου 44 εξέπνευσε και απομένει να φανεί το πόσο γρήγορα η ΔΟΥ θα στείλει το θέμα στο Πρωτοδικείο.

Αφού η καταβολή της τελευταίας δόσης του άρθρου 44 δεν καταβλήθηκε στην απαιτούμενη προθεσμία που είχε στην διάθεσή του ο Άρης απομένει να φανεί το πόσο γρήγορα η ΔΟΥ θα στείλει το θέμα στο Πρωτοδικείο.

Εκεί θα αποφασιστεί η κατάπτωση της ρύθμισης και πλέον είναι δεδομένη η αναβίωση του αρχικού κεφαλαίου. Κι όσο για το ποσό της τελευταίας δόσης ήταν ύψους 75.0000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν ενημερωθεί άπαντες από τους περίπου 30 που θα αντιμετωπίσουν μελλοντικά θέμα με την αναβίωση του αρχικού ποσού ως Πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι αιρετών διοικήσεων της ΠΑΕ για τους κινδύνους που διατρέχουν.

Ευχάριστα τα νέα στο αγωνιστικό κομμάτι

Στο αγωνιστικό κομμάτι ευχάριστα ήταν τα νέα από την απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» μιας και όλοι έδωσαν το παρών στα πλαίσια της προετοιμασίας εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φ. Κοσμάς», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Για αύριο Σάββατο η μεσημεριανή προπόνηση του Άρη είναι προγραμματισμένη να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή του παιχνιδιού με την ομάδα του Έβρου από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ