ΑΡΗΣ

Το μήνυμα της Μπόκα Τζούνιορς στους φιλάθλους του Άρη

Boca Juniors' Pablo Perez kisses the trophy after his team won the national soccer tournament in Buenos Aires, Argentina, Sunday, June 25, 2017. Boca Juniors defeated Union de Santa Fe 2-1. (AP Photo/Agustin Marcarian).
Boca Juniors' Pablo Perez kisses the trophy after his team won the national soccer tournament in Buenos Aires, Argentina, Sunday, June 25, 2017. Boca Juniors defeated Union de Santa Fe 2-1. (AP Photo/Agustin Marcarian). AP PHOTO/AGUSTIN MARCARIAN

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Μπόκα Τζούνιορς δήλωσαν ανυπόμονοι για τον φιλικό αγώνα με τον Άρη στις 8 Νοεμβρίου στο "Κλ. Βικελίδης". (VIDEO)

Λίγες ημέρες απομένουν για το σπουδαίο φιλικό μεταξύ του Άρη και της Μπόκα Τζούνιορς. Το "Κλ. Βικελίδης" αναμένεται να ζήσει ξεχωριστές στιγμές στις 8 Νοεμβρίου, καθώς το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, με τους φίλους του Άρη να ανυπομονούν για τον αγώνα.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, μεγάλη ανυπομονησία υπάρχει κι απ' την πλευρά των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ της Μπόκα Τζούνιορς. Οι "Σενέισες", μέσω βίντεο, αποκάλυψαν πως μετρούν αντίστροφα προκειμένου να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τους "κίτρινους".

"Είναι τιμή μας η πρόσκληση για το παιχνίδι στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ξέρουμε ότι είναι ένα μεγάλο σωματείο, μία ομάδα με πολλούς οπαδούς. Για αυτό και ελπίζουμε να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε αυτή τη μέρα στην Ελλάδα, τόσο στο στάδιο όσο και στον αγώνα. Στέλνω χαιρετισμούς και μία μεγάλη αγκαλιά", είπε ο Ρολάντο Σκιάβι, προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπόκα.

Ο Ούγκο Ιμπόρα, ο οποίος είχε ζήσει ως παίκτης το φιλικό του 2009, ανέφερε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα καταφέρουμε να έρθουμε να παίξουμε στην Ελλάδα. Μακάρι να μας υποδεχθούν θερμά όπως έγινε την προηγούμενη φορά που ήρθα να παίξω. Πέρασα πολύ καλά. Ο κόσμος ήταν πολύ θερμός, πολύ παθιασμένος για το ποδόσφαιρο".

Τέλος ο παίκτης της Μπόκα, Φράνκο Ράμος, υποστήριξε: "Είμαι χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα. Τα λέμε σύντομα".

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: AP Photo/Agustin Marcarian

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ