ΑΡΗΣ

Το "ευχαριστώ" του Καρυπίδη στον Λάσκαρη

Το "ευχαριστώ" του Καρυπίδη στον Λάσκαρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε δήλωση στο σάιτ της ομάδας και ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο του τμήματος μπάσκετ, Νίκο Λάσκαρη, για την πολύτιμη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ στο θέμα της εκκαθάρισης.

Ο Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στο www.arisfc.gr:

"Ως Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Λάσκαρη, για την πολύτιμη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ στο θέμα της εκκαθάρισης.

Η αρωγή του διακεκριμένου νομικού της ΚΑΕ, κ. Γιώργου Σφυρή στο πλευρό των κ.κ. Μαστρογιάννη - Γρόλλιου, που χειρίζονται επιτυχώς την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, συμβάλει στην αρτιότερη και περαιτέρω –νομική- ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης το ταχύτερο δυνατό.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει χωρίς κανένα πρόβλημα τη νέα σεζόν στη Football League και να μην αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό.

Ευχαριστώ και πάλι τον κ. Λάσκαρη για το ενδιαφέρον που δείχνει προσωπικά και για την υποστήριξη της νομικής του υπηρεσίας.

Κανείς Αρειανός δεν περισσεύει. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά...".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ