ΑΡΗΣ

Το "14" με τον Άρη ο Τζεμπούρ

Το "14" με τον Άρη ο Τζεμπούρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ πήρε τη φανέλα με τον αριθμό "14" και υποσχέθηκε ότι σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμος να πάρει λεπτά συμμετοχής σε φιλική αναμέτρηση. Τι υποστήριξε για τον συμπατριώτη του, Μαντζίντ Μπουγκερά.

Σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμος να πάρει λεπτά συμμετοχής με τον Άρη σε κάποια φιλική αναμέτρηση υποστήριξε ο Αλγερινός επιθετικός των "κιτρίνων", Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό "14" στην πλάτη.

"Νιώθω περήφανος για τις νέες φανέλες. Το πιο σημαντικό όμως είναι να να κερδίζουμε. Οποια φανέλα και αν φοράμε, πρέπει να την ιδρώνουμε και να φτάνουμε στη νίκη. Προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, τον τρόπο που με αντιμετωπίζει ο προπονητής και γενικά από την προσαρμογή μου στην ομάδα. Πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα είμαι σε θέση να πάρω κάποια πρώτα λεπτά σε κάποιο φιλικό".

Ο Αλγερινός επιθετικός ρωτήθηκε για την απόκτηση του συμπατριώτη του, Μαντζίντ Μπουγκερά, από τους "κίτρινους" κι απάντησε: "Είμαι περήφανος που μπορέσαμε και τον πήραμε. Μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Βέβαια πλησιάζει προς τη δύση της καριέρας του, όμως είναι σημαντικό για την ομάδα να διαθέτει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο που αγωνίζεται. Παίκτες που έχουν πάθος για τη νίκη και μπορούν να της προσδώσουν ποιότητα".

Σε συζητήσεις για φιλικό με Ερυθρό Αστέρα ο Άρης

Σε αναζήτηση ομάδας για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα την Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" βρίσκεται ο Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη επαφές με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, την οποία οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να φιλοξενήσουν στη Θεσσαλονίκη.

Το μόνο που απομένει είναι η οριστική απάντηση των Σέρβων, για να ορισθεί αύριο Πέμπτη (6/10) η ακριβής ώρα έναρξής του.

Photo credits: action images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ